1 jucarie IKEA, 2 copii fericiti

December 14, 2015

Imi place IKEA. Chiar imi place. Nu neaparat pentru mobila accesibila sau accesoriile modulare, ci pentru ca au stiut sa mi se strecoare in suflet in mai multe moduri, ca o caracatita moale, blanda si inventiva.

In casa mea, mobila e ori de la IKEA, ori sunt chestii mesterite de noi, obiecte din targurile de vechituri, plus cateva piese de designer. Cataloagele IKEA au locul lor, in biblioteca. Am lesinat de bucurie cand am vazut ca acum ma pot bucura si eu de chiftelute, deoarece au si varianta pentru vegetarieni. Imi place coltul “Asa cum sunt”, alta dovada #BelsugLaPretRedus. Asternuturile mele sunt doar de la IKEA. Perna pentru cei care dorm pe burta mi-a schimbat viata. Iar cand am colaborat cu ei, in vara, pentru lansarea Catalogului IKEA 2016, am mai taiat o dorinta de pe lista.

Asa ca, ma bucur sa va spun ca cei la la IKEA Romania m-au contactat iar, pentru un proiect minunat. M-au rugat sa fac o poza jucariilor mele de plus, iar ei vor dona catre Salvati Copiii, tot atatea jucarii. Si cum vor fi mai multi bloggeri implicati in campanie, vor fi mai multe jucarii donate.

Iata-i pe Armand, Ramona, Doi, Trei, Chuckanuka, Dog, Blu, Alb, Parizel, Pavel, Bat. Ei vor ajuta 11 copii sa aiba jucarii.

jucarii IKEA donatie

Poti ajuta si tu. La orice jucarie de plus cumparata de la IKEA, pana pe 26 decembrie, IKEA doneaza 1 euro pentru a sprijini proiectele educationale ale UNICEF Romania si Salvati Copiii Romania.

Igor are acum o jucarie favorita pe care o ia cu el peste tot prin casa si gradina si, pe langa ca m-am bucurat ca o mama cand l-am vazut ca se joaca cu ea (pana acum nu se juca cu jucariile, pesemne ca la adapost nu sunt jucarii IKEA), ma bucur sa stiu ca ea ii va ajuta si alti copii. Si poate ii va invata si pe ei sa se joace.

jucarie roz IKEA

idei aveti si pe roz

campanie jucarii de plus IKEA

Asta e canapeaua lui, pe care doarme. Tot de la IKEA si ea :) Pe jucaria roz o cheama Aia Roz.

igor

jucarii IKEA dupa desene de copii

jucarii IKEA create dupa desene de copii

IKEA si UNICEF

canapea galbena IKEA

Va mai spun doar ca, de la inceputul campaniei, in 2003, IKEA Foundation a donat, in cadrul Campaniei Jucariilor de Plus, 77 milioane de euro, de care au beneficiat peste 11 milioane de copii, prin 99 de proiecte, in 46 de țări. Asa ca, iata o idee pentru cadourile de Craciun: puteti lua o jucarie de la IKEA si face 2 copii fericiti.

6 Comments

 • Reply Raluca December 14, 2015 at 2:19 pm

  Felicitări. Felicitări și pentru familia de ugly dolls. Pe Chuckanuka și pe ăla roșu cu un ochi îi are și fata mea. Și pe încă unii, portocalii, galbeni și verzi.

 • Reply Anca December 16, 2015 at 9:03 am

  Fmisto campanie, bravo pentru IKEA. Iar tu ai ales sa o ilustrezi, ca de obicei, minunat. Creativ si sensibil, felicitari pentru ce faci!

 • Reply cazare December 14, 2016 at 7:09 pm

  Salut, acum am gasit acest articol despre 1 jucarie IKEA,
  2 copii fericiti – Un blog de fiecare zi. Pot spune ca pagina avetisiperoz.ro este unul dintre mai utile pagini de pe web-ul romanesc.
  Mult spor in viitor.

 • Leave a Reply

  *