1000 lei VS 150 lei

May 13, 2015

Cred ca stiti noul meu legamant fashionistic cate 5 din fiecare si atat. Iar daca vreau sa ma rezum la 5 rochii, 5 fuste, 5 perechi de pantofi, 5 bla trebuie sa aleg cu mare atentie. Putin si bun. Si cum nu vreau sa dau pe o pereche de pantofi cat pe un bilet de avion, dar as vrea sa am pantofi care costa cat un bilet de avion… a trebuit sa gasesc o solutie.

Asa ca, am rascolit prin magazine, outleturi, internet si gasit ce cautam. Reduceri serioase! Mai jos cateva exemple unde am scris pretul initial VS pretul la care am gasit eu produsul.

pantofi melissa by vivinenne westwood  si fusta voal noa noa

pardesiu cos la reducere si fusta asos

unde gasesc fuste si rochii ieftine

unde gasesc haine de firma ieftine

Nota. Preturile sunt cat se poate de poate de exacte, tinand cont ca a trecut ceva vreme de cand am cumparat unele produsele si nu tin minte mereu exact cat am dat. In plus, uneori a fost nevoie sa transform lirele si euro in lei, deci alta aproximare. De asemenea, in functie de diverse site-uri veti gasi diverse preturi. Eu am luat in considerare site-urile oficiale. Mentionez ca, desi cu reduceri mari, toate produsele gasite la pomana sunt originale.

THE OUTNET, miniPRIX, iLike Outlet, ASOS (cand ai reduceri babane) va multumesc ca existati!

Urmeaza un proiect amanuntit despre cum, unde, cum si cu cat putem gasi Belsug la pret redus. Stati aproape!

12 Comments

Leave a Reply

*