13 chestii pe care nu as dori sa le (mai) vad pe bloguri

July 2, 2015

Bloggarite “cec in alb”. “Dorim o campanie la tampoane”. “Da, poftiti, intrati, va rugam”. A doua zi apar altii la usa, cu mancare pentru pisici. “Desigur”. Valabil si pentru diamante, hartie igienica, pistoale cu apa, pastile pentru menopauza, compot.

Abuzarea lui roz. Floricele roz, suc roz, pantofiori roz, viata roz. Pe bune??

Diminutive.

Glam fortat. Da, ma uit si eu in Vogue. Si imi place. Imi plac si japonezii, cu ale lor combinatii sui, Si nordicii. Si alte combinatii studiate, Dar acum, serios, pantofii cui si rochia fara spate chiar merg si cu sampania si cu crenvurstii de post?

Bloguri ce se intrec in concursuri. Aici orice descriere e de prisos.

Bloguri copy-paste din comunicatele de presa. Nici aici nu o sa ma obosesc cu o descriere. Sau as putea sa o copiez pe cea din randul de mai sus.

Poze aranjate “sa crape tarfele concurente de invidie”. La restaurant, nu mananca pana nu face 27 de poze, din toate unghiurile, farfuriei. Ba chiar mai imprumuta si ceva recuzita de la vecinul de masa, sa para belsugul mai belsug. Cand primeste un burete de baie cadou il asezoneaza, pentru fotografia regulamentara de lauda, cu parfumuri scumpe, bijuterii ce par de soi, o carte aruncata “din intamplare” in cadru si un trandafir de la iubi.

Grase care nu cred ca sunt grase si se imbraca ca slabele.

Taguri interminabile de la panou cu multumiri mai ceva ca la Oscar. Se multumeste pentru rochie, pantofi, machiaj, coafura. Cred ca, in curand o sa se ajunga sa se multumeasca pentru lenjeria intima, lame de ras si prezervative.

Comentarii scrise “la schimb” sau chiar de catre autorii blogului. Alta explicatie nu gasesc pentru osanalele ridicate in anumite mesaje.

Designeri pe banda rulanta. Da, e un mers firesc al lucrurilor: esti celebru, incepi sa scoti tot ce poti cu (si din) numele tau: chiloti, pantofi, conserve. Au facut-o si Paul Newman si Sarah Jessica Parker. Dar parca prea toata lumea se pricepe la carpe, bijuuri, fotbal si… aaa… mai era ceva dar nu-mi aduc aminte.

Ii, chestii boho chic. designeri romani purtati cu mandrie si fara discernamant si alte sabloane purtate fara forma si fond.

Aceleasi mutre peste tot.

Pe voi ce sa supara pe bloguri? Chiar si pe acesta :)

20 Comments

Leave a Reply

*