14 ținute de pe blog pe care le-aș purta și azi

April 15, 2019

Vorbeam, zilele trecute, cu Diana Cosmin despre faptul că datorită lui #câte5, a trecerii timpului, a descoperirii a tot felul de locuri și magazine ce au dus spre o simplificare a stilului și a garderobei mele, azi nu aș mai purta unele ținute de pe blog. Și i-am promis că voi face un articol cu cele pe care le-as mai purta. Așadar, asta e tema de azi, îți mai recomand, înainte de a ne plimba printre haine, blogul Dianei, Fine Society, plin cu alegeri și povești interesante. Și spun asta nu pentru că recent am apărut și eu acolo :)

Cele mai multe dintre exemplele următoare sunt din ultimii 2 ani, e cumva firesc deoarece, cu cât mă adânceam în #câte5 și în simplificare, construindu-mi o garderobă capsulă, cu atât scoteam din culori, brizbrizuri și elemente. Azi nu aș mai purta volane, tutu, flori cu dungi și tot felul de amestecuri fanteziste lăsate în urmă. Dar mă gândesc cu drag la ele, datorită lor sunt aici, chiar cred renunțările sunt cele ce ne duc mai departe.

Unele articole pe care le vei vedea în fotografii nu mai sunt, între timp, la mine în dulap, alte piese dragi se tot repetă, deh, așa e când tot scoți lucruri din garderobă, dar nu cred că este ceva rău, dimpotrivă: o piesă bine aleasă poate fi purtată des, în tot felul de combinații. Eu sper că exemplele de azi să te inspire în găsirea unui stil potrivit ție, vei vedea că atunci se va mai domoli și goana prin magazine :)

prin bucuresti teddy bear coat outfit
la plimbare prin centrul vechi rochie cos si ochelari soare
tinuta de toamna geaca peak performance si rochie &stories
bucharest street style street style
tinuta de vara cu dungi
idei de mers vara la serviciu rochie acne si sandale marni
minimalist outfit tinuta minimalista
pulover casmir si fusta cos pantofi sport si fusta
borseta porc x ghica popa tinuta cu pelerina galbena
pantaloni marni si tricou cu dungi
tinuta cu pulover in dungi tinuta-de-iarna
bluza dungi zara si fusta rosie handmade leather
pulover in dungi si pantaloni gri tinuta de primavara
nuovo borgo dress raf simons and leather tote

Poți găsi detalii despre fiecare ținută în categoria Port de pe blog. Și mi-ar plăcea să-mi spui care sunt piesele cele mai iubite din garderoba ta. La mine e clar că sunt încălțările sport, dungile și ochlelarii de soare.

1 Comment

  • Reply Claudia April 15, 2019 at 6:37 pm

    Buna,
    Am făcut de ceva timp o pasiune pentru bluzele/ tricourile de in (https://www.massimodutti.com/ro/femei/colecția/tricouri/tricouri-cu-mânecă-lungă/tricou-din-in-100%25-cu-aplicație-dantelată-c911195p8514067.html?colorId=251&categoryId=911195). Am cumpărat unul asemanator in urma cu 4-5 ani și este impecabil încă, deși a fost purtat constant din primăvara pana in toamna, simplu sau cu vesta. Între timp au intrat in garderoba și tricouri simple sau cu dungi (https://www.massimodutti.com/ro/femei/colecția/tricouri/tricouri-cu-mânecă-scurtă/tricou-din-in-100%25-cu-buzunar-c911196p8570001.html?colorId=251&categoryId=911196). Bluze/ tricouri de in cu fuste midi și încălțări sport sunt iubirile/slăbiciunile mele.
    Toate cele bune!

  • Leave a Reply

    *