Loading...
Trasee turistice in Romania

De ce sa te duci la Mamaia, cand poti sa nu te duci.

Acum cateva saptamani,
am plecat intr-o mini excursie-circuit prin Romania. Puncte de oprire: Cluj-Napoca, Arad si Sasca Montana / Cheile Nerei. Nimic foarte spectaculos.

Dar picnicurile de pe marginea drumului, devierile ad-hoc de la traseu si chiar kilometrii inghititi lent de Dacia furgon cu care am calatorit de aceasta data s-au dovedit aproape la fel de interesante ca destinatiile alese si m-au facut sa doresc sa impart cu voi cate ceva despre aceasta calatorie.

Oarba de Mures
Oarba de Mures
Oarba de Mures
Salina Turda
Salina Turda
Salina Turda
Cluj Napoc
Cluj Napoc
Cluj Napoc
Cluj Napoc
Cluj Napoc
Cetatea Oradea
Muzeu Oradea Detectie Festung Grosswardein
Cetatea Oradea
Arad
Arad
Arad
Arad
Sasca Romana
Sasca Montana
Sasca Montana
Sasca Montana
Cheile Nerei
Cheile Nerei
Cheile Nerei
Cheile Nerei
Cheile Nerei
Rau de Mori
Eftimie Murgu Rau de Mori
Drobeta Turnu Severin

Gata, am ajuns la caine.

Incheiere. Desi am mers anevoios, pe drumuri proaste si aglomerate, am mancat nu neaparat #BelsugLaPretRedus (in locurile mai retrase in care am fost nu prea ai de ales dintr-o gama variata de bucate si atunci mananci ce e in meniul uneori nejustificat de scump), am facut de la Bucuresti la Cluj 12 ore (bine, cu cele 3 opriri despre care v-am spus) si am calatorit intr-o Dacie furgon nu extraordinar de confortabila (detinuta jumi-juma de Sorin si de tatal lui) a fost o calatorie minunata.

Cu locuri in care doream demult sa ajung, prieteni mai noi sau mai vechi, drumuri descoperite din intamplare, un mix & match delicios de citadin d-ala molcom si natura cu personalitate si, mai ales, cu linistea aceea care te poate insoti kilometri intregi cand intelegi ca ai pornit pe drumul potrivit tie.

Trasee Romania este site-ul lui Sorin (ei bine da, avem tot felul de proiecte, suntem acesti renascentisti ai erei noastre) pe care nu prea a mai scris in ultima vreme. Dar simt ca se va schimba acest lucru, mai ales ca ne-am propus sa mai facem astfel de calatorii. Puteti scotoci pe site pentru a vedea alte trasee si obiective turistice vizitate.