Costum de baie de acum 3 veri… la 5 stele

August 11, 2015

Va povesteam ieri despre vacanta mea experiment unde am incercat 3 tipuri de cazari la mare, in Bulgaria. Si daca tot a fost o vacanta “pe incercate”, am luat cu mine 3 costume de baie. Sa le asortez situatiei si na, ce articol ar fi fost ala cu un singur costum de baie? :)

1. la plaja de 5 stele: costum de baie intreg, VINTAGE DEJA.

Plaja hotelului de 5 stele nu era nici pe departe de 5 stele, era ingusta si inghesuita, dar peisajul era spectaculos. Asa incat, mi s-a parut nimerita combinatia costum de baie de inspiratie retro, luat acum 3 ani de la H&M, la pret intreg! (l-ati mai putut vedea pe blog acum ceva vreme, inca mi se pare teribil de actual) + palaria de paie (de anul acesta, ha!) tot de la H&M + ochelarii de soare Karen Walker.

palarie de paie

costum baie intreg cu flori

[image url=”http://avetisiperoz.ro/wp-content/uploads/2015/08/costum-baie-cu-flori.jpg” width=”100%” height=”auto” align=”left” caption_style=”single-border” caption_width=”400px” caption_align=”bottom-right”][span class=”size-4″]CUMPARA PIESE CLASICE,
LE POTI PURTA
SI PESTE 3 VERI[/span] [/image]

Da, am tatuaj temporar auriu, cu diamant. Asa, de 5 stele :)

2. la piscina: alt costum de baie intreg.

Aici sunt la piscina hotelului de 5 stele – Lighthouse Golf & Spa, unde am stat 2 zile. Piscina acoperita era minunata, mai ales ca era goala, lumea era la cea de afara sau la plaja.

costum de baie piscina

inspiratie vara

[image url=”http://avetisiperoz.ro/wp-content/uploads/2015/08/aveti-si-pe-roz-la-piscina.jpg” width=”100%” height=”auto” align=”left” caption_style=”single-border” caption_width=”450px” caption_align=”bottom-right”][span class=”size-4″]INVESTESTE IN LOCURI,
NU IN LUCRURI[/span] [/image]

costum baie model geometric

lighthouse hotel balcic

Si acest costum e de vreo 2 ani, mai am niste poze cu el la piscina Oasis din Bucuresti. E de la miniPRIX, a costat 29 de lei.

Plaja din Nessebar.

Mi-a placut mult ca era linistita si pustie. Aici am avut un costum retro (da, iar) jumatate de pe ASOS (tot de la pret intreg), jumatate de pe Ali Express. Si ochelari de soare vintage d-ala adevarat, din targ. Au facut 5 lei.

costum baie retro buline

[image url=”http://avetisiperoz.ro/wp-content/uploads/2015/08/costum-baie-retro.jpg” width=”100%” height=”auto” align=”left” caption_style=”single-border” caption_width=”350px” caption_align=”bottom-right”][span class=”size-4″]COMBINA PARTI DE LA COSTUME DE BAIE DIFERITE[/span] [/image]

retro swimsuit

Morala: investiti in modele clasice, care pot fi purtate si peste 3 ani si peste 30. In acest fel, in timp, veti avea cateva piese de care nu va puteti desparti, de purtat cu mandrie si la 5 stele si pe o plaja pustie.

costume baie vara 2015

Voi ce costume de baie purtati vara asta?

9 Comments

Leave a Reply

*