3 produse din gama Planet Spa de la AVON care-mi plac tare si locurile in care ma poarta

September 14, 2016

Astazi v-am pregatit un articol special, pentru a-l vedea apasati butonul de mai jos.

buton-avon-planet-spa

12 Comments

 • Reply Gabriela September 15, 2016 at 8:51 am

  Mi-ar plăcea să încerc crema de corp cu lavandă. Când eram copil, bunica ţinea în şifonier săculeţi cu lavandă şi hainele aveau un miros atât de frumos…Cred că mi-ar aminti de copilărie. :)
  M-ai făcut curioasă şi voi încerca produsele din gama cu lavandă. Am folosit crema de corp cu ulei de măsline de la ei şi mi s-a părut foarte bună, mai ales după ce stai la soare.

 • Reply Olivia September 15, 2016 at 10:05 am

  Foarte creativa aboardarea ta, e altceva fata de ce vad de obiecei pe bloguri la produsele cosmetice. Am vrut sa-ti spun felicitari, las premiile altor cititoare. Si da, si acesta initiativa a ta de a dona din cadourile primite e laudabila. Stiam eu de ce-mi placi <3

 • Reply Melec September 15, 2016 at 5:48 pm

  As vrea sa incerc crema de corp cu lavanda, imi place mult mirosul de lavanda, ma linisteste si imi da o stare de bine. Din gama Planet Spa am mai incercat mastile pentru fata cu argila, cu minerale si cu ulei de masline si am ramas placut surprinsa de calitatea lor.

 • Reply Livia September 15, 2016 at 6:34 pm

  As incerca crema de corp cu lavanda, pentru ca mirosul ma relaxeaza si se pare ca ajuta la somn (deci clar nu de folosit dupa dusul de dimneata :-P)

 • Reply Sandra September 16, 2016 at 10:41 am

  Total off topic (sorry dar era imperativ necesar) trebuie sa imi exprim fericirea pt ca am gasit un blog exact asa cum imi doream. Transant, abrupt de sincer si o reala inspiratie. Love at first sight.

 • Reply Stefania September 16, 2016 at 11:52 am

  Ma incanta ideea unui lapte de baie cu lavanda, mai ales ca sunt fan alte produse de baie cu aceasta aroma. Cine stie, poate va deveni urmatorul favorit :)

 • Reply diana solomon September 20, 2016 at 7:35 am

  Nici eu nu mă înscriu pentru premii (nu de alta, dai ai văzut ce prost stau la capitolul ”Orientare” :D), dar voiam să-ți spun încă o dată că apreciez ceea ce faci. Și că vin aici ori de câte ori simt nevoia de puțină inspirație și creativitate.

 • Reply Laura Morar September 23, 2016 at 6:35 pm

  vad ca toata lumea isi doreste crema cu lavanda, dar sper ca eu sa o castig…
  iubitul meu se intoarce saptamana viitoare dupa ce nu ne-am vazut toata vara si tocmai mi-a scris ca isi doreste sa se piarda in parfumul de lavanda al asternuturilor mele… :) si-a adus aminte de cum miros…oh, ce iubit romantic am…crema ar intregi intreaga scena idilica pe care i-am pregatit-o pentru revederea noastra…sper sa se piarda si in bratele mele…

 • Reply Aveti si pe roz September 23, 2016 at 7:20 pm

  Va multumesc tuturor pentru aprecieri si mesaje, cele 2 produse #DarInDar vor merge catre Stefania (laptele de baie) si Laura (crema de corp). O sa va dau cate un mail sa vedem cum facem sa ajunga produsele la voi,.

 • Leave a Reply

  *