3 site-uri de fashion pe care chiar vei găsi treburi deștepte

January 16, 2017

Din seria #DescopeririAvețiȘiPeRoz și #HaiSăVedețiCeMaiCitescLaCafea, vă prezint 3 site-uri care-mi plac tare, pline de treburi deștepte, ce vă vor face să vedeți lucrurile și din alt unghi. Mai cu umor, mai îndrăzneț, mai orientat spre business. Și nu numai.

Am făcut câte o captură de ecran pentru fiecare, să ridic puțin perdeaua. Aveți și link-uri către ele.

Să îmi spuneți cum v-au plăcut. Sau dacă.

1. Highsnobiety

Una dintre cele mai cele publicații online, cu subiecte despre fashion, artă, încălțări sport, muzică și tendințe. Scriu acolo vreo 20 de oameni… ca să vă dați seama de amploarea treburilor. Iar dincolo de prezentarea unor știri sau chestii la modă, ceea ce dă valoare site-ului este alegerea lucrurilor care apar aici, editorii fiind un fel de curatori ce dau tonul și deschid drumurile și modele. Când mă fac mare, aici doresc să scriu. Sau așa să ajungă blogul roz :)

highsnobiety com

2. Business of Fashion

Nu o să simțiți că citiți chiar The Economist, dar cu siguranță veti vedea și o alta a perspectivă a lucrurilor. Și faptul că tendintele nu-s neapărat ceva născut dintr-o toană sau o inspirație. E un fel de matematică și aici, o să vedeți.

business of fashion

3. Man Repeller

Nu e un site, ci un imperiu multimedia fondat în 2010 de Leandra Medine. Astăzi, o groază de oameni scriu aici, într-un stil relaxat, dar cu zvăc și umor despre stil, cultură sau relații.

man repeller

Voi ce fel de site-uri citiți? Nu neapărat în legătură cu moda.

7 Comments

 • Reply Corina Bratu January 16, 2017 at 8:38 pm

  cred că nu am săptămână să nu intru pe Yatzer, categoria design e o splendoare la ochi.
  https://www.yatzer.com/design

 • Reply Marga January 17, 2017 at 12:16 pm

  Stiam eu de ce te citesc, multumesc de inspiratie!

 • Reply Diana Solomon January 20, 2017 at 12:53 pm

  De Highsnobiety am auzit prima dată la prietenul meu. Mai exact, mi-a arătat niște jackete faine de la Nike. Ce pot să zic… să nu-l subestimezi niciodată pe cel cu care împarți chiria și câinele :)).

 • Reply radu February 7, 2017 at 8:11 am

  Highsnobiety mi-a placut. In calitate de barbat m-am simtit atras .

  Pana acum eram un fan al site-ului https://tspot.ro/, importa haine din State si ma atrageau( tricouri, pijamale, hanorace). Acum o sa incerc sa dau comanda si de pe Highsnobiety.

 • Leave a Reply

  *