6 ținute cu aceeași fustă plisată apărute pe blog în mai puțin de 1 an

June 4, 2018

Pentru că nu, nu e rușine să poți de mai multe ori același obiect vestimentar. Nici pe blog, nici la evenimente, nici măcar la nunți. Și apoi, tot alegând același obiect din dulap, înseamnă că l-ai ales bine de prima dată, nu?

Eu chiar sunt într-o nouă fază de simplificare, așa că donez, ofer, fac cadou, vând, schimb (aproape tot) ce a mai rămas prin dulap. Chiar doresc să am o garderobă mai simplă, mai bună, mai pentru mine. Mă ajută și provocarea pe care mi-am autoaruncat-o prin care mi-am propus să iau, timp de 1 an, doar 5 obiecte vestimentare noi. Voi reveni, firește, cu o poveste despre acest lucru.

Până atunci, iată 6 ținute cu aceeași fustă plisată. Este una de la & Other Stories. Și deși am pus marile lanțuri (ZARA, Forever 21, H&M) pe lista de intrat foarte rar, nu doresc să fiu încrâncenată și atunci când găsesc o piesă dragoste la prima vedere o iau, chiar dacă este de aici. Dar acest lucru se întâmplă tare rar. Prefer, dacă este să fie un magazin mamut, să fie dintre cele japoneze: UNIQLO sau Muji. Te sfătuiesc și pe tine să îți restrângi lista giganților și să cauți piese făcute mai cu grijă pentru om, animale, mediu sau procesul creativ. Eu mai scriu despre aceste treburi, te poți inspira din articolul despre blugi sustenabili, cel cu tricouri în dungi puține și bune sau despre garderoba capsulă pornind de la filozofia #câte5.

1. La cumpărături

tinuta cu fusta plisata fusta plisata verde

Am purtat-o lângă: top ZARA, geantă Pull&Bear, adidas x Raf Simons, fes vintage. Iar bluza și geanta nu mai sunt la mine în dulap, iuhu.

2. La plimbare prin Centrul Vechi

camasa cu buline si fusta plisata fusta other stories si papuci birkenstock

Am purtat-o alături de: cămașă Sonia by Sonia Rykiel, rochie COS, sac IKEA, ochelari de soare KAIBOSH x HAIK, încălțări Birkenstock. Mai multe poze în articolul despre ținuta 2 în 1 cu un sac de rufe. De aici mai am toate piesele, încă îmi sunt dragi și apropiate de garderoba visată.

3. În vizită la niște prieteni

fusta plisata si tocuri blogger fashion

Am purtat-o alături de: bluză & Other Stories (pe care nu o mai dețin), pantofi Vivienne Westwood for Melissa și geantă Accessorize (care este în proces de părăsire a garderobei).

4. O întalnire pentru un proiect și un film

tinuta cu fusta plisata other stories pleated skirt

Fusta este în compania unui palton Black Fleece Collection – o colaborare minunată între Thom Browne și Brooks Brothers, bluza este Disney, de la ZARA, căciula H&M, sacul Taie dar nu de tot și încălțările Puma x McQ – o colaborare Puma cu Alexander McQueen (da, îmi plac grozav unele colaborări!).

5. La o conferință

tinuta cu fusta plisata si camasa alba geek outfit

Cămașă & Other Stories, cravată Pierre Cardin, cardigan Ralph Lauren și ghiozdan vintage de le OLX. Mai multe fotografii cu ținuta și alte descoperiri de pe OLX, aici.

6. Ținută făcută special pentru blog, pentru prietena A.

tinuta cu rochie si fusta rochie cos si fusta plisata

Am mai purtat: rochie COS, pantofi Vivienne Westwood for Melissa, ochelari de soare KAIBOSH x HAIK, plic primit cadou, de la prietenă care locuiește în Thailanda. Mai am câteva fotografii, pe blog.

După cum poate ai observat, nu doar fusta se repetă, ci și unele obiecte sau accesorii. Chiar încurajez alcătuirea unei garderobe mai simple și mai bune, cu piese puține care se pot combina și îmbina între ele mai bine decât unele ale unui șifonier haotic.

Mai poți găsi idei pentru a purta același obiect vestimentar în categoria Feluri de a purta. Și m-ar bucura tare să-mi spui ce poți tu cel mai des. Și cum.

PS dintre cele 5 fuste plisate pe care le aveam, acum ceva vreme, azi mai am dar una. Pe acesta.

No Comments

Leave a Reply

*