7 locuri cu mănuși pe placul meu

December 5, 2017

1. BODEN

Un brand englezesc preocupat de etică, la fel de mult ca și de design sau de calitate. Au produse frumoase, din materiale bune, ce îmbină rigoarea britanică cu entuziasmul unor oameni ce e ce vede că iubesc și respectă ceea ce fac.

manusi boden boden mittens

foto via boden.co.uk

2. ANTHROPOLOGIE

Pe site-ul lor scrie că Anthropologie se adresează femeilor care își doresc să arate ca ele, nu ca marea masă. Și ce pot spune este că se străduiesc cu adevarăt să ne ajute ne realizăm treaba aceasta. Au peste 200 magazine în întreaga lume ce arată ca o combinație de librării-muzee-concept store-uri unde poți găsi haine și accesorii, dar și cărți, obiecte de design sau mic mobilier.

anthropologie mittens anthropologie mittens

imagini via anthropologie.com

3. TOAST

Un brand englezesc care la început era specializat în haine de stat prin casă și pijamale. S-a extins în a face îmbrăcăminte, obiecte pentru casă, ba chiar și încălțăminte. Și deși designul este modern, materialele sunt cu tradiție. De exemplu, mănușile de mai jos din lână 100% și sunt fabricate în UK.

manusi din lana colour block mittens

foto via toa.st/uk

4. GLOBAL HEATING

Un magazin online descoperit pe Etsy – aici găsești mănuși, șosete și fesuri împletite manual, de către o femeie din Riga.

handmade gloves manusi impletite manual

foto via etsy.com/shop/GlobalHeating

5. JOULES

Cred că vă mai amintiți de ei, de când povesteam de cizmele de cauciuc cu câini. E un brand creat acum 25 de ani de Tom Joule, care a observat că deși clienții săi, oameni pasionați de activitățile în aer liber, erau niște persoane vesele și dinamice, hainele lor nu erau. Astăzi Joules oferă haine rezistente și funcționale, dar cu croieli moderne, materiale bune și colori vii.

manusi fara degete manusi joules

6. WOOL AND THE GANG

Fondatorii săi luptă împotriva consumerismului și a hainelor făcute pe repede înainte, dorind să arate că moda de calitate se face cu răbdare, de către oameni, nu mașinării, având grijă de materiale și de mediu. Am mai povestit despre ei anul trecut, când am scris despre puloverele grase și alte câteva lucruri făcute din lână. Poate îți mai amintești de geanta-sacoșă gri.

manusi wool and the gang manusi facute manual

7. SEASALT CORNWALL

Poavestea lor a început în 1981, când familia Chadwick a intrat într-un magazin universal pentru a cumpăra niște haine de ploaie și a sfârșit prin a cumpăra tot magazinul. Și se pare că știau ce fac.

manusi cu cu deget sea salt mittens

Dacă mai ai locuri unde ai văzut mănuși frumoase, făcute cu grijă, te rog să dai de veste. Mulțumesc frumos.

No Comments

Leave a Reply

*