Alcatuieste tinute si castiga un voucher ALDO!

September 30, 2013

Atentiuuuune, atentiuuuune, am concurs in care toata lumea castiga!!

In primul rand, tu. Premiul: un voucher de reducere ALDO! Tot ce trebuie sa faci, este sa alcatuiesti o tinuta virtuala pornind de la o pereche de ghete ALDO.

Perechea in jurul careia trebuie sa se invarta povestea este aceasta:

ALDO_Give me Punk

Asa ca, fa un colaj, o compozitie in Photoshop, un desen sau orice doresti pentru a-mi arata tinuta ta. Apoi lasa-mi intr-un comentariu un link catre opera ta.

O varianta foarte simpla de alcatuit tinute ar fi site-ul Polyvore. Acesta te ajuta sa alcatuiesti tinute, chiar daca nu ai cont, pur si simplu dai click aici si iti incepi “desenarea” tinutei pe “panza”.

Iata mai jos 2 tinute model, create de mine pornind de la aceste ghete. Mai multe, pe pagina Aveti si pe roz Polyvore.

pink fall aveti si pe roz

glam punk aveti si pe roz

Te invit sa alcatuiesti cat mai multe tinute (mai multe sanse, nu?), apoi sa mi le arati postand un comentariu la articol. Cea mai cea dintre tinute castiga un voucher ALDO de 30% reducere.

Poti insera ghetele in imagine – asa cum am facut eu – cautand in site ALDO Hildreth sau, pur si simplu, poti alcatui doar tinuta, pornind de la ele.

Concursul de incheie pe 1 noiembrie 2013.

A, si sa nu uit, provocarea tinutelor a fost aruncata mai multor bloggerite, cea cu cele mai multe inscrieri devine Ambasadoare ALDO. Asa ca, aici castig (si) eu.

ambasador aldo aveti si pe roz

Va pup si succes noua, tuturor!

76 Comments

Leave a Reply

*