Alternative la bradul de Craciun obisnuit

December 23, 2015

In copilarie, impodobeam intotdeauna bradul pe 24 seara. Apoi venea Mosul, despre care am stiut mereu ca era mama. Dar cu toate acestea, ritualul: impodobit bradul in Ajun / asteptat cu nerabdare cadourile, chiar si cand nu le mai primeam de la Mosul, a ramas pentru mine unul dintre lucrurile care defineau Craciunul.

Au trecut ani de atunci, si am impodobit bradul cand gaseam timp, grabita uneori sa scap de treaba asta. Dar anul acesta a fost un an plin de lucruri mari amestecate cu tihna si am gasit ragaz sa ma gandesc ca as vrea tare sa resuscitez unele lucruri uitate. Asa ca anul acesta, fac iar bradul pe 24.

Iata mai jos cateva idei pentru cei care nu au impodobit inca bradul, au ramas fara pom, nu vor sa ia unul taiat, sunt ecologisti sau au o casa mica. Sau toate la un loc. Am mai facut un articol “fa-ti brad fara a ucide brazii” acum 2 ani, dar atunci aveam mai putini cititori – Mosule, de Craciun imi aduci si mai multi, da? :) si cred ca e bine ca mesajul sa ajunga la cat mai multa lume. Asa ca, de data aceasta am pregatit un material mai bogat. Sa imi spuneti cum va plac ideile. Si daca intentionati sa va lasati provocati.

diy xmas ideas brad din carti
brad alternativ idei pentru impodobit bradul
diy xmas diy brad craciun
brad din fotografii brad altfel
eco xmas ideas altfel de brad
brad creativ idei pentru craciun
alternative xmas ideas diy idei craciun
craciun idei creative craciun
idei brad craciun brad din crengi

Ultimul e bradul nostru de anul trecut. Mi-ar placea sa imi spuneti cum este al vostru. De anul acesta sau ba.

Craciun fericit si plin de roz d-ala bun!

PS fotografiile sunt de pe Pinterest.

5 Comments

 • Reply Livia Lucan-Arjoca December 24, 2015 at 12:45 pm

  Am facut doi brazi din fetru :). A fost un chin sa-i fixez pe pereti, am folosit o tona de pantafix si cred ca varuim cand ii dezlipim, dar sunt mandra ca nu am cedat tentatiei de a lua un brad de crescatorie.

 • Reply Monica December 8, 2016 at 12:06 pm

  Mi-ai dat niste idei bune, multumesc frumos.

 • Reply Cincu Raluca December 19, 2016 at 4:32 pm

  Bradul meu de anul acesta :) https://www.facebook.com/raluca.cincu/posts/1334487786571640

 • Leave a Reply

  *