Am așezat în câteva planșe reviste, cărți, ghiduri și agende dragi

May 19, 2020

Îmi place teribil să creez colaje, mă simt fericită ca la ora de lucru manual din copilărie, mai ales că acum nu trebuie să stau și la cea de mate :) Fac planșe cam pentru toate lucrurile dragi mie, așa că am colaje-ierbar, colaje-ținute, colaje-hărți, colaje cu idei verzi sau cu prezentări de cosmetice și era firesc să fac și câteva pentru cărți.

i want my hat back moodboad books tote
obiecte roz kinfolk moodboard
dor de berlin colaje aveti si pe roz
i want my hat back autoturismul dacia 1300
pe masa de lucru outfit grid
fotografii si carti alegeri sustenabile
colaj cartea enciclopedia craciunului plante pentru sanatate
funny notebook lucru manual acasa
album cu pasari dulciuri fara zahar
bucataria in timp de razboi carti si reviste preferate

Nu-mi ies chiar de fiecare așa cum mi-aș dori sau nu simt mereu nevoia să-mi așez iubirile în această formă, așa am și alt fel de fotografii. Și voi păstra deocamdată varietatea și pe Instagram, că tot mă întrebam dacă să transform acel loc într-unul al aranjamentelor. Ba chiar văd că tot îmi chem în echipă diferite moduri de expirmare, am început să aștern imagini ajutându-mă de piesele LEGO, ele m-au scos din impasul de a reprezenta o carte dragă căreia nu-i găseam nicicum elemente pentru colaj. Hai că o pun mai jos, deși rupe un pic ritmul zilei.

adam si eva de liviu rebreanu adam si eva de rebreanu din LEGO

Dacă ți-au plăcut planșele de azi, (chiar așa, ce părere ai despre ele?), poți găsi mai multe astfel de reprezentări pe Instagram, sub hastagul #AranjateDeLiana. Dacă nu, bine că am păstrat și alt gen de imagini :) Voi reveni, oricum, cu o serie de lucruri dragi realizate din piese LEGO. Și mai am ceva idei puse la frământat, să văd ce formă iau.

8 Comments

 • Reply Laura May 21, 2020 at 8:01 am

  Imi place proportia colajelor tale, flatlays, mai degraba, nu stiu daca le-as numi colaje. Cand zic colaj, ma gandesc la chestii lipite una de alta :D
  Eu de cate ori incerc, nu reusesc sa le fac sa para asa de ordonate.

  • Reply Aveți și pe roz May 21, 2020 at 8:12 am

   Încerc să găsesc mereu echivalentul în română, de aceea am zis colaje. Poate compoziții. Creații. Planșe. Mai folosesc și sinonimele acestea când vorbesc despre ele :) Dar nici eu nu-s total mulțumită a le numi colaje, de aceea am căutat o umbrelă sub care să le adun, așa a ieșit #AranjateDeLiana.

 • Reply Paula May 23, 2020 at 12:38 am

  Acelasi gind, in alta interpretare, la altii: https://www.missmoss.co.za/2020/05/jordan-boltons-movie-posters-and-free-printables/

 • Reply Laloliette May 24, 2020 at 5:01 pm

  cum ziceam si pe instagram, as face o carte cu toate fotografiile tale. sunt minunate!

 • Reply Cranta Ruxandra July 6, 2020 at 2:55 pm

  Minunate plansele tale, inspirationale! Iar tenisii de piele de langa The Great Gatsby …de unde?

 • Leave a Reply

  *