Bilete de avion pentru Berlin cu 10 euro de persoana. Dus-intors.

October 10, 2016

Va povesteam acum cateva zile despre minivacanta noastra berlineza #BelsugLaPretRedus cand am cheltuit, in 4 zile, 500 euro pe avion, cazare, masa, bere, cafea si metrou. In 2.

Ei bine, cineva mi-a lasat un comentariu pe Facebook (multumesc iar) spunandu-mi despre o oferta #BelsugLaPretRedus pentru octombrie, la Ryanair. Am intrat sa cercertez, desi nu mai sunt prea multe zile din octombrie, si am descoperit ca aceste bilete cu 4,99 euro bilet/ segment zbor se gasesc, de fapt, si in noiembrie si in decembrie. Am facut niste simulari de zboruri pentru voi, Berlinul chiar merita vazut. Si la 10 euro biletul de persoana (doar cu bagaj de mana, e adevarat, dar cred ca este suficient pentru un weekend, fie el si prelungit) e mai ieftin decat un drum pana la Sibiu. Eu zic ca merita, mai ales ca si orele de zbor sunt bune. Asadar:

Pentru luna noiembrie:

ryanair-oferta-bilete-avion

bilete-berlin-low-cost

Pentru decembrie, chiar imediat dupa Mos Nicolae:

bilet-avion-ieftin-decembrie

ryanair-oferta-5-euro

Si o poza din avionul ce ne purta spre Berlin:

poza-din-avion

Iar daca doriti sa va inspirati din vacanta noastra berlineza, puteti citi sfaturi despre lucruri de vazut, admirat, cumparat, stat si mancat, pe blog.

4 Comments

 • Reply Monica B October 19, 2016 at 11:23 am

  Multumesc de pont si mai ales ca scrii mereu unde putetm gasi comori, chiar m-ai facut sa imi iau bilet spre Berlin, mai ales ca iti citisem si articolul care ma fermecase.

 • Reply gabi October 26, 2016 at 2:14 pm

  Multumesc de pont, tu m-ai facut sa imi doresc sa vad Berlinul. Articolul despre el este senzational, m-a cucerit total. Iar acum asta!! Nu am cum sa rezit, mersi iar, chiar esti o inspiratie <3

  • Reply Aveti si pe roz October 26, 2016 at 7:36 pm

   Multumesc mult si sa poate imi scrii cum ti-a placut Berlinul. Si daca ai descoperit ceva ce nu e pe lista mea.

  Leave a Reply

  *