Castigatoarea articolului cu dedicatie: Cya!

July 4, 2013

Acum ceva vreme, am sarit intr-o rochie-tub, considerata de multe prietene cam fara perspectiva – deoarece nu imi scoatea trupul divin in evidenta (eu ador astfel de rochii si le recomand din inima, considerand ca trupul divin sare in ochi mai ales asa)…

gold lining dress margiela for hm

…m-am inconjurat de parfumul Little Gold Dress de la Avon si v-am rugat sa imi spuneti despre ce v-ati dori sa scriu pe blog. Castigatoarea pleaca acasa cu parfumul si cu bucuria in inima a viitorului articol, comanda proprie.

little gold dress avon

Va multumesc din inima tuturor pentru provocari si va promit ca le voi accepta pe toate – doar sa aveti putina rabdare, da? Iar pentru ca trebuia sa fie si o castigatoare a parfumului Avon, am tras la sorti. A castigat Cya, care zice asa: “Nu repet doleanta cu hair tutorials, adaug doar o idee cu postari de genul “fashion meets deco”, caci de cand am vazut tinuta aceea retro – pozata in bucataria matale – s-a deschis apetitul. Am convingerea ca stilul vestimentar corespunde, in cazul majoritatii oamenilor, cu cel al decoratiunilor – pe principiul similitudinii “ceea ce e in interior este si la exterior” (nu ca n-ar exista si exceptii gen mess inside, glam outside).”

In asteptarea articolului, iata o poza cu bucataria zaluda:

tinuta-retro-med-men

Felicitari, Cya, si va invit, cate de repede, la mine in casa! Stati aproape.

PS Poza de la avatar este via Pinterest, nu este Cya. Ca sa fie clar pentru toata lumea si sa avem drepturile de autor respectate. Hai, va pup tare.

3 Comments

 • Reply Cya July 4, 2013 at 9:59 am

  Eram la masa de pranz cand deschisei blogger sa vad ce mai misuna prin blogosfera (se pare ca inca functioneaza gff) si aproape ca m-am inecai cand vazui titlul cu numele meu in el :))

  Multumesc frumos.
  My bf likes your (kitchen) style too!

  • Reply Liana Popa July 4, 2013 at 8:03 pm

   Sa fie bucurie, iti doresc. Parfumul, nu innecatul :)

 • Reply Catallina July 11, 2013 at 6:58 pm

  Felicitari!

 • Leave a Reply

  *