Catalogul IKEA 2016 si ingredientele bucuriei

September 22, 2015

Mi s-a implinit un vis: am avut o colaborare cu magazinul IKEA. O parte din comunicarea noului catalog IKEA 2016 s-a intamplat pe Instagram, unde cativa bloggeri – printre care si eu, iuhuhu, au realizat, timp de cateva saptamani, fotografii inspirati de tema acestui catalog: gesturile mici conteaza.

Intotdeauna imi aleg ca si colaborari pentru blog subiecte potrivite mie. Dar cred ca putine puteau fi mai potrivite ca acesta! Tanara antreprenoare, proaspat iesita din sistemul corporatist din dorinta de a acorda o mai mare atentie lucrurilor care conteaza cu adevarat, m-am “retras” la tara, in apartamentul recent amenajat cu articole IKEA mixate cu obiecte vechi, cu poveste, si descopar, in fiecare zi, ca lucrurile mici aduc bucurii mari.

catalogul IKEA 2016

Micul-dejun savurat in zori, pe terasa, in timp ce cainele se intinde, lenes, la picioarele tale. Painea facuta in casa, dupa o reteta inventata pe loc si imbunatatita de fiecare data. Pastele simple, cu busuioc proaspat tocmai cules din gradina, servite prietenilor veniti in vizita. Gradinaritul la care nu trebuie sa te pricepi perfect. Pizza pe care inveti sa o faci pentru el. Proiectele mici care iti cresc aripi mari. Acestea, cred eu, sunt ingredientele bucuriei.

ingredientele bucuriei IKEA

10 Comments

 • Reply madi September 29, 2015 at 12:30 pm

  Mi-a placut foarte mult ce ai facut. Esti foarte inspirata si inspirationala- daca exista cuvantul asta. daca nu l-am inventat pentru tine.

  • Reply Aveti si pe roz September 29, 2015 at 1:35 pm

   Multumesc tare. Si pentru complimente si pentru cuvantul inventat :)

 • Reply Raluca October 22, 2015 at 7:55 am

  Wow, asta chiar e o realizare, sa faci ceva pentru IKEA! Felicitari, mai ales ca imi place tare ce a iesit :)

 • Reply Magdalena Ion October 30, 2015 at 10:40 am

  Foooarte tare, brvo! Am vazut cand ai postat unele poze pe fb sau instagram si desi am recuunoscut produse IKEA nu m-am prins ca e reclama. Era prea firesc totul. Asa ca, felicitari, imi place mult cand lucrurile sunt prezentate firesc. Asta ca sa nu mai spun ca ai oricum o casa Ikea deci chiar se potriveste :)

 • Reply Monica November 17, 2015 at 9:10 am

  Wow, IKEA!! Felicitari!! Chiar meritai.

 • Reply mioara November 29, 2015 at 3:06 pm

  Inedit si creativ, bravo, f tare proiectul!

 • Reply Paula December 5, 2015 at 8:26 am

  Imi place foarte tare ce vad. Chiar esti tare daca ai ajuns sa faci colaborari cu IKEA :)

 • Leave a Reply

  *