Câteva idei de cadouri pentru Moș Nicolae

December 5, 2016

Întâi, câteva idei dragi

Pot fi lucruri simple, dar cu poveste: o carte de la anticariat, o jucărie din copilărie pe care să o oferiți cuiva drag, un ceai cu aromă de lenevit.

Și, de ce nu, poate prin cadoul ales faceți o bucurie și celui de la care îl cumpărați. Vă povesteam despre mărgelele cumpărate de la omul pe care-l văd mereu vesel, în ciuda frigului și a scaunul său cu rotile. Îl găsiți în Piața Amzei, fix lângă Angst. Sau poate alegeți o carte sau o pereche de mănuși, de la o băbuță înfrigurată. Sau un ceva bun fără zahăr făcut de un prieten, în casă. Doar cadourile sunt, cred eu, zâmbete date mai departe.

carte
ceai margele
pisica manusi
cana email fructe

Și 2 idei de magazine unde mai puteți da fuga azi după un cadou. Au și varianta de magazin online, ce poate fi folosită pentru moșul celălalt.

British Gallery

Cred ca ati ghicit, este un magazin englezesc. Îl găsiți pe strada Paris 14 A, foarte aproape de Piața Victoriei. Aici puteți scotoci ore întregi după comori (știu asta deoarece am avut de 2 ori sediul firmei în apropiere și de multe ori mi-am folosit pauzele de prânz pentru a hoinări prin magazin).

Favorite mele sunt produsele Yardley, de unde am și parfumul Citrus Wood care, deși luat pentru Sorin, a cam ajuns al meu.

citrus-wood-yardley
cana-british-gallery idei-cadouri-pentru-mos-nicolae
agenda-great-ideas esarfa-lana

Design & After

De data aceasta, produse din Danemarca, adunate laolaltă în magazinul cochet din strada Mihai Eminescu 50–54. Găsiți atât produse pentru casă, cât și dulciuri sau cadouri.

Mie îmi place mult rucsacul ce se poate colora, dar am pus ochii și pe câteva căni și pe vreo 2 recipiente de cărat cafeaua după mine.

miere-cu-levantica
rucsac-de-colorat carioci-lavabile-design-after
lotiune-maini-design-after pahar-cafea-to-go

Mâine urmează episodul 5 din proiectul zilnic #InspirațiePentruDecembrie.

No Comments

Leave a Reply

*