Câteva locuri de unde mi-aș cumpăra sandale fără toc

May 8, 2017

Am tot primit întrebări despre sandale – cum, de care și de unde, așa încât o să fac o serie de materiale. Primul, despre sandalele fără toc. Așadar, iată câteva locuri favorite de vânat sandale:

Musette

Mie îmi place mult calapodul lor, mai ales la pantofii cu toc, chiar am unii de vreo 15 ani ce încă mai pot fi purtați. Numai că nu prea mai port eu pantofi cu toc. Anul trecut mi-am luat niște sandale de la ei, acestea:

geanta piele zara si fusta asos

Deși sunt destul de pline și dintr-o piele cam rigidă sunt comode și nu mi-au făcut bășici, dar nu prea le recomand când e foarte cald.

Ce recomand, însă, este outletul Musette (e în București, pe strada Verzișori), dar am văzut că au și pe site produse reduse mult, unele chiar observate în magazinul outlet.

sandale musette sandale musette reduceri

Foto via musette.ro

COS

Despre magazinul COS cred știți deja, mai ales după venirea lui și la noi. Ba acum chiar sunt 2 magazine în București (unul pe Calea Victoriei și unul în mall-ul din Băneasa).

E parte din grupul H&M (mai sunt în grup Other Stories și Monki) și puteți găsi aici modele interesante. Și simple. Eu am aceste sandale, cumpărate în iarnă.

retro look

Iar din colecția de acum mi-au plăcut acestea:

sandale cos sandale cos fara toc

Foto via cosstores.com

Hobirama

Este unul dintre magazinele mele favorite din oraș, cu branduri mai neobișnuite pentru București. Nu-s ieftine, nici simplu de purtat sau asortat, dar eu cred că merită efortul. Plus că, mai bine mai puțin și mai bun, nu? Eu abia mi-am luat aceste minunății Rundholz:

sandale rundholz

Magazinul e pe strada Doamnei 5, eu mă uit des și pe pagina lor de Facebook, de unde mi-au plăcut aceste 2 perechi:

sandale hobirama papuci hobirama

Foto via Facebook Hobirama.

Birkenstock

Eu am o pereche de vreo 4 ani, anul acesta cred că o abandonez și o port pe câmp, cu Igor. Așa că voi rămâne cu cele 3 perechi de mai sus, cred că sunt foarte de ajuns.

pink birkenstock

Sunt o groază de tipuri și modele ce merită atenția. Au, de obicei, nume de orașe sau zone (Milano, Arizona, Florida etc.) texturi și materiale diferite (piele simplă sau lucioasă, plastic, luciri metalice) sau chiar imprimeuri (mai ales în colecțiile speciale). Sunt înfiorător de comode, eu vreo 3 ani le-am avut doar pe ele.

sandale birkenstock albe birkenstock benzi desenate

Imagini via birkenstock.com

Teva

Din acesteaa nu am nicio pereche, Sorin e mare fan, a ținut o pereche vreo 6 ani, iar acum și-a comandat una nouă. Eu încă mă gândesc (le spun sandalele urâte), dar simt că are avea oarece potențial. Nu doar că-s practice, dar chiar le-aș putea asorta spectaculos. Plus au o poveste interesantă: un ghid turistic a legat de 2 benzi cu arici de niște flip flops pentru a crea niște sandale care nu se udă și nici nu sar din picioare.

Eu am ochit la ei de pe site, aceste 2 perechi:

teva sandale teva

Fotografii via teva.com

Voi ce sandale aveți printre favorite? De unde?

5 Comments

 • Reply alexandra May 9, 2017 at 10:03 am

  Băiețelul meu și ta-su sunt mari fani Teva. Sunt singurele sandale care rezistă la cățărat :) Mie-mi plac Birkenstock la nebunie. Acum visez la o pereche colorată (alături de ceva minimal de la COS)…

  • Reply Aveti si pe roz May 9, 2017 at 10:14 am

   Cele mai bune prețuri la Birkenstock le-am văzut în Germania. Mai sunt pe ASOS, iar la reducerile mari merită (eu de acolo mi-am luat perechea roz). Mai sunt pe la diverse site-uri de la noi, dar modele mai neapetisante și prețuri mai mari.

 • Reply Alina May 12, 2017 at 1:22 pm

  sotul si fiul meu au avut Teva si au fost f multumiti. Eu sunt fan Cos si visez la o rochie sau ceva din magazinul Hobirama. Cam in cr buget se inscriu sandalele Rundholz?

  • Reply Aveti si pe roz May 12, 2017 at 2:22 pm

   Te poți uita pe site-ul Rundholz să vezi modele și prețuri. Cam așa sunt și la Hobirama. Sau poți aștepta reducerile, fie pe site-ul mamă, fie în magazinul Hobirama. Sau le mai poți pantofi de la ei pe la diverse magazine online (Net-a-Porter, Farfetch).

  Leave a Reply

  *