Câteva locuri de unde poți cumpăra un kimono

May 1, 2017

Vă povesteam și anul trecut despre kimonouri și cum pot schimba radical nu doar o ținută, ci și o garderobă. Și asta deoarece pot fi purtate peste blugi sau rochie, la mare, în casă, dar și la o ținută de seară. Și astfel poți face mai multe combinații, cu mai puține haine.

idei de a purta un kimono

Cum și anul acesta sunt în mare vogă, am adunat câteva locuri unde le puteți găsi. E un platouaș cu magazine și branduri mai scumpe sau mai ieftine… să fie pe alese. Click pe nume pentru link-uri.

Opening Ceremony

opening ceremony kimono silk kimono robe

ZARA

chimono verde zara kimono scurt zara
kimono zara chimono scurt

Love stories

de unde cumpar un kimono magazine online

OYSHO

kimono alb kimono qysho

COS

kimono cos kimono de la cos
kimono poplin haina kimono cos

ASOS

kimono asos asos kimono

Acne Studios

denim kimono acne kimono

F.R.S For Restless Sleepers

kimono kimono cu flori

Alte câteva locuri unde ați le-ați putea găsi:

– magazinul Takumi cu lucruri japoneze – Bulevardul Nicolae Bălcescu 36;
– în diversele târgurile organizate prin weekend-uri – unde fetele își vând lucrurile din dulap (târgul din Dianei este unul cu tradiție);
– la magazinele cu marfă second hand;
– în străinătate, în buticuri sau în magazinele mari ce adună tot tot felul de branduri și designeri. De exemplu: Urban Outfitters sau Topshop;
– online, în magazinele conglomerat: Net-a-Porter, Farfetch, The OUTNET.

Până voi aduna într-un articol mai mare câteva dintre ținute realizate cu kimonourile mele, iată un colaj.

cum am purtat chimonoul

Iar aici puteți vedea fotografiile cu kimonoul cu cocori, o minune japoneză găsită într-un magazin din Bragadiru (din păcate desființat). Modele asemănătoare găsiți în magazinul japonez de care vă povesteam mai sus, dar la prețuri mult mai mari. Eu am avut noroc să găsesc o astfel de pradă cu doar 10 lei.

Vă sfătuiesc să alegeți piese de calitate, din materiale bune și din magazine care nu-s chiar pe toate drumurile. Mie mi se pare mult 300 lei un kimono ZARA, prefer să dau banii pe unul autentic. Sau pe o piesă vintage. Sau, de ce nu, puteți folosi pe stradă un kimono destinat a fi purtat în interior.

4 Comments

 • Reply Enache Alexandra May 2, 2017 at 11:59 am

  Aceasta piesa de vestimentatie mi se pare foarte interesanta si extrem de versatila. Cele mai interesante mi se par kimonourile tip cos, eventual o combinatie florala care te duc cu gandul la acele kimonouri japoneze.

  • Reply Aveti si pe roz May 2, 2017 at 3:11 pm

   Unele japoneze (deși nu cele orgininale, ci niște variante modernizate) găsești la magazinul Takumi despre care povesteam în articol. Am aflat că între timp s-a mutat și acum este în cadrul noii Librării Humanitas de pe Magheru (pe Bulevardul Bălcescu nr. 36).

 • Reply Marian May 16, 2017 at 8:03 am

  Sa stii ca blogul tau m-a ajutat sa ii fac o surpriza reusita prietenei mele. Multumesc frumos.

 • Leave a Reply

  *