Ce este ShoeBox?

December 12, 2016

2016 este al treilea an când particip la acest proiect. Aș fi dorit să o fi făcut de la început dar, recunosc, nu prea știam atunci ce este. Auzisem vag despre ShoeBox, dar cum nu mă ciocnisem de detalii, am lăsat lucrurile să treacă.

Și cum îmi pare rău, deoarece proiectul este chiar pe foarte gustul meu, am zis să vă povestesc aici ceva despre el, poate mai este cineva care ar dori să se implice, dar nu știe detalii.

Este foarte simplu: din 2008, în preajma Crăciunului, cine dorește poate dărui copiilor mai puțini norocoși, cadouri. Acestea vor fi puse într-o cutie de pantofi și aduse la unul dintre centrele partenere. Mă bucur să văd că numărul lor crește de la an la an, atât în București, cât și în țară. Ba chiar și cei din străinătate pot face cadouri!

Puteți pune în cutii tot felul de lucruri, condiția este să fie noi, să nu fie perisabile și să aducă bucurie celui care va primi darul. El poate fi pentru copii între 2 și 18 ani, fete și băieți. Puteți afla mai multe detalii de pe site-ul shoebox.ro

Eu mi-am format un obicei de a păstra o parte dintre darurile primite ca și blogger, pentru a le dărui acestor copii. Încă de prin august hârciogăresc pentru ei. Și nu spun nicidecum asta ca să mă laud, ci îmi doresc să dau o idee unora dintre colegii mei de blogosferă. Și nu doar lor. Deoarece, uneori, prinși în vâltoarea zilnică, omitem să vedem cât de multe avem.

dar-in-dar-aveti-si-pe-roz

PS cutiile se pot duce la centrele de colectare până pe 15 decembrie. Unde sunt exact ele, aflați aici.

No Comments

Leave a Reply

*