Cu aceeasi bluza la Ateneu, in Centrul Vechi si la mare

August 11, 2016

Cred ca stiti deja ca una dintre rubricile mele favorite de pe blog este Feluri de a purta. Asa ca, astazi va prezint 3 moduri in care am purtat o bluza ZARA de care m-am indragostit iremediabil si cumva impotriva dorintei mele.

Incerc sa cumpar cat mai intelept si sa investesc in piese de calitate si concepute cu respect, atat pentru cel ce le poarta, cat si pentru cel ce le fabrica, asa ca ma apropii cu prudenta si cumpatare de marile magazine. Dar cum si aici sunt piese ce merita luate acasa (de preferat cat mai rar), am (semi)pacatuit si eu cu aceasta bluza.

Eu am luat-o de la Sun Plaza, la primul val de reduceri , dar am vazut-o si cand am ales cateva obiecte pentru articolul cu ultimele reduceri. Tot la Sun Plaza. Era 49,90 lei si acum vreo saptamana mai erau vreo 10 bucati, asa ca s-ar putea sa o mai gasiti.

Completare ulterioara: am fost si azi (12 august) si le-am vazut si mai reduse: 29,90 lei. Asa ca, poate aveti noroc de adevarat #BelsugLaPretRedus.

top zara si cravata bentita

pantofi melissa si fusta cu flori hm

blogger fashion romania

tinuta plimbare de seara

fusta hm cu flori si top zara

top zara si pantaloni cu model vara

Care este combinatia voastra favorita?

tinute cu o bluza roz zara

8 Comments

 • Reply Claudia August 12, 2016 at 10:23 am

  Da. Asa da. Nu comentez eu des pe bloguri, dar la tine o sa mai vin. Imi place ca nu bagi pe gat haine sau magazine, ci oferi idei si sfaturi reale, ce chiar sunt folositoare pentru unele mai nepricepute asa, ca mine. Felicitari si pe curand.

 • Reply Florina August 13, 2016 at 10:12 am

  Am vazut-o si pe alte culori la ZARA si sa vezi cat de mult i-au redus pretul, acum e de cumparat :). Asta-mi place mie la tine ca arati moduri si locuri diferite in care poti purta aceleasi haine si nu iei o bluza o singura data apoi spui : next please :) Foarte frumoase combinatiile!

  • Reply Aveti si pe roz August 13, 2016 at 5:34 pm

   E si pe alte culori? Nu am vazut.

   Si fireste ca arat mai multe feluri de a purta ca doar nu luam haine de unica folosinta. Atunci ar trebui sa le faca din hartie, sa le aruncam sau reciclam si sa facem loc in dulap ;)

 • Reply Vio August 13, 2016 at 2:50 pm

  Foarte buna ideea asta a ta de a oferi mai multe idei de a purta ceva. Imi place ca nu faci parada de cate chestii ai, ci chiar oferi ceva real si folositor. La mai mare, ca sa zic asa :)

 • Reply Olivia September 15, 2016 at 10:04 am

  Da, imi place. Si exemplele si modul acesta de a indemna la a cumpara intelept. Bravo!

 • Leave a Reply

  *