Cum poți avea produse cosmetice de bogată

December 9, 2016

Poate știți despre filozofia mea #BelșugLaPrețRedus. Prin ea îmi doresc să arăt că Moș Crăciun există. Doar că suntem fiecare dintre noi. Da, putem găsi produsele visate la prețul dorit. Condiția este să căutăm variante, să scotocim dupa oferte, reduceri, pachete speciale.

V-am mai spus despre mini produsele de la Douglas. Deși prima data m-am ferit de ele deoarece eram obisnuită cu faptul că, de obicei la cosmetice variantele mini sunt mai scumpe, în acest caz nu este deloc așa. Dimpotrivă. Am găsit în nenumarate rânduri la ei branduri de renume la prețuri fabuloase, în variante mini. Aceste oferte sunt lângă casele de marcat, foarte simplu de reperat.

Ieri am trecut pe la Sun Plaza, să mă inspir pentru un viitor articol despre Crăciun, și am intrat și la Douglas. Și era belșug de oferte #BelșugLaPrețRedus. Eu mi-am cumpărat 2, pe care vi le prezint și vouă.

produse-cosmetice-la-pret-bun

Fond de ten Double Wear 15 ml – 55 lei

double-wear-estee-lauder

Fond de ten Double Wear 30 ml – 199 lei

belsug-la-pret-redus-douglas

Fiecare produs are 7 ml
Preț pachet – 55 lei

estee-lauder-night-repair

Advanced Night Repair 30 ml – 363 lei
Crema hidratantă 50 ml – 409 lei

Cred că pot fi niște cadouri minunate pentru voi sau pentru cineva care poate nici nu visa să aibă astfel de produse. Măcar să le încercați să vedeți cum sunt și cum vi se potrivesc. Mie mi s-a întâmplat să mă îndrăgostesc definitiv de unele produse de top, dar au fost și ocazii când am revenit rapid la variante mai ieftine și mai naturale.

De aceea, ce îmi place tare este că prin aceste mini oferte putem avem acees la niște produse pe care nu cred că le-am fi cumpărat prea des la o cantitate mare și un pret pe măsură. Și nu facem risipă nici de bani nici de produs, dacă constatăm că, totuși, nu ni se potrivește.

Și dacă tot e Craciunul, am aflat că

Douglas donează 10 lei

la fiecare paletă de machiaj Douglas Bubble Palette cumpărată până pe 24 decembrie.

Banii merg către noul centru HOSPICE Casa Speranței.

douglas-bubble-palette

M-ar bucura tare sa ducem vestea produselor #BelșugLaPrețRedus mai departe și să-mi spuneți dacâ ați ales ceva și în ce magazine Douglas le-ați găsit. O să mai completez si eu lista, cu siguranță.

6 Comments

 • Reply Laura December 9, 2016 at 11:34 am

  Mersi de pont, acest fond de ten este printre preferatele mele, dar nu prea il iau din cauza pretului. Acum cred ca imi fac provizii ;)

  • Reply Aveti si pe roz December 9, 2016 at 4:12 pm

   Cu plăcere. Și eu am făcut provizii cu serul de noapte :)

 • Reply Maria Bunu December 10, 2016 at 10:30 am

  Oo, ce de bunatati. Chiar e o idee buna de cadou. Cred ca ma pun prima pe lista :)

 • Reply Geo March 21, 2017 at 5:03 pm

  Se poate alege nuanta la produsul Mini Double Wear? Multumesc!

  • Reply Aveti si pe roz March 22, 2017 at 5:38 pm

   Din păcate nu, cel puțin când am cumparat eu nu se putea, era o singură nuanță. Nici nu știu dacă mai au produsul, fiind o ediție limitată s-ar putea să se fi epuizat stocul.

  Leave a Reply

  *