Cum am vizitat 3 case în 3 zile și ce am învățat din asta

May 12, 2017

Am făcut un articol mai complex, așa că vă rog să apăsați pe fotografia de mai jos pentru a-l vedea.

3 casa in 3 zile

14 Comments

 • Reply ioana May 12, 2017 at 4:43 pm

  place, place, place articolu si casa 2 :)

 • Reply Elena May 13, 2017 at 7:51 am

  Superb materialul, felicitari! Eu sunt fericita cu alegerea noastra, avem un apartament simpatic si suntem in proces de amenajare de cand ne-am mutat, de aceea imi place sa vad si alte case, sa ma inspir. Site-ul acesta nu era lansat cand ne-am cautat noi apartamentul si chiar simteam nevoia unui site mai prietenos atunci :)

 • Reply Cristina May 13, 2017 at 1:14 pm

  Wow, sunt surprinsa de cat de bine arata apartamentele, dar din pacate toate bucatariile sunt mici sau nefunctionale. Eu nu gatesc decat o data pe saptamana cateva retete, deci nu petrec cu orele in bucatarie, si clar nu in fiecare zi. Dar chiar si asa, simt nevoia de spatiu, de aerisire. Nu inteleg de ce din ce in ce mai mult se construiesc apartamente in care efectiv e imposibil sa gatesti, e pacat.

  Altfel, baile toate imi plac :) si casa 3 e preferata mea

  • Reply Aveti si pe roz May 13, 2017 at 5:30 pm

   Poate din cauză că, de cele mai multe ori, e un open space – bucătărie + living. Și, zic ei că suficient de aerist acest 2 în 1. Dar și eu visez la o bucătarie imensă.

 • Reply silvia May 14, 2017 at 3:21 pm

  Super misto, in special casa 1 si casa 2! Daca ar fi sa recomanzi o lentila pentru poze de interioare, care zici ca ar fi utila asa mai pentru non-profesionisti dar care vor poze care sa arate cat de cat profi? Ale tale arata “top notch”, m-as multumi sa arate pe macar pe jumatate asa. Mersi!

  • Reply Aveti si pe roz May 15, 2017 at 3:10 pm

   Hmm, păi depinde de mai mulți factori: îți trebuie pentru obiecte și detalii sau pentru cadre mai largi, cam ce am făcut noi aici? Și nu în ultimul rând de cât dorești să investești.

   • Reply silvia May 22, 2017 at 8:54 am

    Pentru cadre mai largi si normal ca nu as vrea sa investesc prea mult, ca as avea nevoie doar ocazional, pentru poze ce le pun pe site-uri de imobiliare, nu in reviste. :)

 • Reply Marian May 16, 2017 at 8:03 am

  Se vede ca va place ce faceti, chiar e un articol muncit. Felcitari.

 • Reply Adi May 18, 2017 at 9:26 pm

  Mi-a placut articolul. Si imi place foarte mult aspecturl site-ului. Arata foarte bine!
  Singurul lucru care merita imbunatatit este galeria de poze: sunt toate gramada. Adica, daca nu esti atent, nu iti dai seama care este trecerea de la casa 1 la casa 2 si la casa 3. Crezi ca se poate rezolva?

  • Reply Aveti si pe roz May 19, 2017 at 9:51 am

   Păi cum, că sunt 3 capitole separate, cu titlu, informații, video, foto și detalii despre fiecare casă, nu-s deloc la grămadă.

  Leave a Reply

  *