Cumparaturi in miscare

September 17, 2013

shopping topuri

la cumparaturi de fuste

la cumparaturi de pantofi

Serios acum, de cate ori nu vi s-a intamplat sa tot sariti de pe un picior pe altul – tot gandindu-va si razgandindu-va in privinta unui obiect – pana cand, o alta mai hotarata vi l-a suflat de sub nas?

Ei bine, pentru a te feri de astfel de momente exista noua aplicatie Fashion Days.

aplicatie fashion days

Ea ofera posesoarelor de iPhone posibilitatea de a plati direct cu cardul, prin intermediul aplicației mobile. Tot ce ai de facut este sa iti descarci aplicatia (sau sa ii faci un update daca o ai deja) si gata. Alegi produsul, iar comanda se se realizeaza rapid, în 4 pasi simpli, plata cu cardul intamplandu-se prin intermediul aplicatiei, in deplina siguranta.

Si ca sa fie experienta si mai cool si shoppingul si mai in miscare, ofer cu drag posesoarelor de iPhone un incarcator portabil. Tot ce trebuie sa faceti este sa imi povestiti cea mai rapida experienta de shopping. Castigatoarea va fi trasa la sorti, luni, pe 30 septembrie, si anuntata pe Facebook. Mai jos o fotografie cu al meu incarcator mobil (cu titlul de prezentare, cel daruit voua este argintiu).

incarcator baterie iphone

Va pup si va astept cu drag raspunsurile!

9 Comments

 • Reply oana September 22, 2013 at 6:20 pm

  Cea mai rapida sesiune de shopping – a durat 10 min. Treceam pe langa un H&M si am vazut reduceri postate. Needless to say – aveau toate produsele pe care am pus eu ochii la inceput de sezon si pe marimea mea. A durat 10 min sa le iau de pe umeras si sa merg la casa. Mai mult am stat la coada sa le platesc :D

 • Reply madalina September 23, 2013 at 8:58 am

  cea mai rapida experienta? trebuia sa merg al o nunta, mi-am ars rochia asa ca m-am urcat in masina, coafata, machiata, cu muuulte accesorii al mine si am plecat la cumparaturi. in prima vitrina am vazut o rochie minunata si mica, masura mea. Am intrat, am cerut-o, am probat-o si am ramas cu ea.

 • Reply Ana September 30, 2013 at 7:46 am

  A fost asa: tocmai imi luasem o cafea in drum spre o supersedinta. Cafeaua a aterizat la mine in brate, iar eu in primul magazin – pentru a-mi cumpara o noua fusta.

 • Reply Cora September 30, 2013 at 8:09 am

  era in taxi, mergeam la aeroport. in drum am trecut pe langa un magazin, in a carui vitrina am vazut o fusta care m-a hipnotizat. am oprit taxiul, am inhatat fusta si aia a fost!

 • Reply Aveti si pe roz September 30, 2013 at 8:19 am

  Cum am scris si pe Facebook, castigatoarea este Madalina! Felicitari, my dear!

 • Leave a Reply

  *