Decoratii de catedrala pe rochiile din colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2014

September 4, 2013

Va spun cinstit: colectiile celor de la Dolce & Gabbana nu sunt in topul meu 3. Nici macar in top 5. Dar colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2014 e, cu siguranta, in top 1!

Abundenta baroca a colectiei din primavara-vara a fost inlocuita de o bogatie sobra, ce te lasa fara suflare! Si nici nu e de mirare, daca tinem cont ca minunatele imprimeuri-mozaic sunt inspirate dupa cele ale Catedralei din Monreale. Iar inima mea 3 in 1 de absolventa de Istoria artelor – om de advertising – fashionista – se da in vant dupa astfel de imbinari. Si de aici saritura pe primul loc.

Dar sa ne uitam si la haine, nu?

dolce-and-gabbana-2014-mosaic

dolce-and-gabbana-fw-2014

dolce and gabbana 2013-14

prezentare dolce-and-gabbana-toamna 2014

dolce-and-gabbana-toamna 2014

prezentare dolce-and-gabbana-2014

tendinte 2013-14

tendinte toamna 2013

Pe principiul madlenei lui Proust, colectia m-a dus instant cu gandul la Monica Bellucci. Habar nu am de ce! Dar campania de promovare a colectiei nu a facut decat sa imi indese si mai adanc in minte aceasta asociere.

dolce-and-gabbana-2014-adv-campaign

dolce-and-gabbana-fw-2014-women-adv-campaign

Oricum, apropo de campanii publicitare (sau fashioniste) cu gand de a schimba ceva, daca macar 1% dintre cele care cauta pe Google colectia Dolce & Gabbana de anul acesta dau click si pe cateva dintre imaginile Catedralei din Monreale, e intr-adevar o colectie de succes. In cel mai rau caz, vizitatoarele ce vor intra de acum inainte in catedrala cu pricina, vor exclama mirate: uite rochiile de la Dolce & Gabbana!

dolce and gabbana vs catedrala monreale

1 Comment

  • Reply cazare December 14, 2016 at 11:05 pm

    Buna, in sfarsit am aflat aceasta pagina despre Decoratii de catedrala pe rochiile din colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2014
    – Un blog de fiecare zi. Pot spune ca pagina avetisiperoz.ro este unul dintre mai folositoare saituri web de pe internetul din Romania.
    multa bafta pe mai departe.

  • Leave a Reply

    *