Despre noua noastră platformă, Alege Sustenabil

July 9, 2019

Cu riscul de a te deturna de aici spre un alt loc, te anunț că am lansat o nouă plaformă, Alege Sustenabil. Este un fel de muzeu cu idei bune curatorate de mine și de Sorin, partenerul meu de viață, echipă și creșterea câinelui, ce sper să te inspire spre alte obiceiuri, gânduri sau descoperiri. Nu ne propunem să arătăm cu degetul spre orice nu e sustenabil, nici să adunăm haotic grămezi de informație despre sustenabilitate. Dorim doar să spunem atât: puterea e a mușuroiului. Și orice grăunte contează.

Te las acum să navighezi printre lucrurile pe care le-am adunat, până acum, pe site, mai spun doar că ne dorim ca tot ce strângem acolo să fie lucruri care ne reprezintă… reprezentate de noi. La fel ca și pe acest blog, de altfel. Unde voi continua să scriu despre idei și lucruri ce fac bine, noua platformă e doar un loc nou ce sper să ajungă frecventat și iubit de cât mai multă lume. Și poate să-i seducă și pe domni, în văzul lumii :). Deși datele de la Aveți și pe roz îmi arată că cititorii sunt împărțiți aproape egal între bărbați și femei, dacă e vorba despre comentatori, fani, oameni ce dau mai departe ce scriu aceștia sunt aproape doar femei. Și cred că ideile ce ajută nu au gen.

Așa arată ce am pus până acum pe Instagram:

alege sustenabil

Iar aici este o animație realizată 100% de noi, în miniagenția noastră de creație, Elanul Galben, unde ne prezentăm câteva dintre crezuri. Ba chiar personajele ne reprezintă pe noi, iar câinele e chiar inspirat de Stug, câinele nostru.

Să dăm mai departe binele, zic!

No Comments

Leave a Reply

*