Despre premiile Digital Divas. Sau unde a ajuns Aveti si pe roz la 2 ani de viata.

June 5, 2014

Au fost premiile Digital Divas.

Si s-au scris multe despre, pe toate tonurile si culorile. Nici nu se putea altfel, doar vorbim despre dive. Nu o sa ma lansez in polemici – ar fi si putin ciudat din parte-mi, doar am fost printre castigatori. Daca zic ceva de rau, nu imi mai dau la anul, daca zic doar de bine, o sa zica lumea ca o fac doar pentru ca m-au premiat. Asa ca, nu o sa cad in capcana. O sa zic doar ca, la fel ca in orice competitie, si aici exista invinsi, favoriti, concurente care nu meritau sa castige, altele care meritau si nu au castigat, orgolii, ghinioane, nesincronizari, surprize, prietenii, invidii. Si e bine. Pentru ca, ne place sau ba, asta ne face pe toate sa ne dam seama unde vrem sa fim. Si nu e nicio problema daca asta inseamna pe scena sau ba.

Si acum, putin despre mine si cele 2 premii castigate. Recunosc ca m-au luat prin suprindere, fiind o minunata incheiere a primilor 2 ani de blog.

fashion blogger digital divas

Premiul 2 la categoria Best bloggers for social causes cu un articol tare aproape de inima mea despre problema cancerului la san.

cauze sociale digital divas

best bloggers for social causes digital divas

Si Premiul 3 la categoria Best use of photography pentru niste fotografii care ii surprind mai mult pe fotografii de la Paris Fashion Week decat pe vedetele street style-ului de la PFW .

premiu foto digital divas

premiu aveti si pe roz digital divas

aveti si pe roz la digital divas

aveti si pe roz digital divas

10 Comments

 • Reply Gabriela Bors June 5, 2014 at 9:53 am

  Congrats! Stim si noi cat de mult meritai premiul! La mai multe, cum s-ar spune!:)

 • Reply Bogdan June 5, 2014 at 11:57 am

  Bravo, draga mea! Le meriţi din plin. Pe toate!

  Pup.

 • Reply Cya June 5, 2014 at 12:55 pm

  *pops a bottle of champagne* weeee, congrats, dear! Ne bucuram laolalta pentru reusita, recunoastere si aniversare.La mai multi ani, la cat mai multe recunoasteri de merite.Cheers!

 • Reply Camelia Andrasescu June 6, 2014 at 9:38 pm

  Felicitari, articolul cu fotografii mi-a ramas si mie in minte! La cat mai multe astfel de recunoasteri iti doresc! Pupici!

 • Reply Clara M June 23, 2014 at 10:13 am

  Felicitari! Chiar meritai!! :)

 • Leave a Reply

  *