Despre tinutele cu buline

May 17, 2012

Ca sa ma dau mare ca stiu tot felu despre buline am bagat repede search pe wikipedia si am gasit tot felul de chestii: termenul “polka dots” a aparut pe la mijlocul secolului 19, Carolina Herrera le-a folosit, cu religiozitate aproape, in anii 80, iar dansatorii de flamenco si sportivii le-au adoptat in vestimentatia lor. Dar cum nu cred ca va intereseaza foarte tare toate acestea, am sa va spun de ce imi plac mie bulinele.

Sunt sofisticate, dar si jucause, pot fi purtate la un eveniment “de fite”, dar si la plaja si te ajuta intotdeauna sa iesi dintr-o incurcatura vestimentara. A, si un aspect deloc de neglijat: bulinele “ascund”, de aceea, ele te ajuta sa maschezi cine stie ce defect (imaginar sau ba) al siluetei tale si pot fi purtate, cu aproape aceeasi eleganta, de fetele slabe, dar si de cele mai plinute.

Folositi bulinele cand va alegeti accesorii pentru bicicleta sau pentru plaja, cand va decorati casa sau… pur si simplu, cand vrei sa faceti pe cineva sa zambeasca. Si cum ar fi sa incepeti chiar cu voi?

Ia ganditi-va la o curea sau la o geanta cu buline. Nu inveselesc instant orice tinuta banala? Niste pantofi, o fusta creoion sau un trenci cu buline sunt aur curat in garderoba oricarei domnisoare care vrea sa intoarca capete si sa nasca zambete. Pentru cele mai indraznete recomand folosirea bulinelor alaturi de alte imprimeuri: dungi, flori sau chiar animal print.

Mai jos, niste itemuri cu buline de la mine din dulap si niste tinute ce sper sa va inspire. Mai multe combinatii cu buline gasiti pe blog.

Zambiti, va rog!

accesorii buline

sacou cu buline

tinuta cu maieu roz cu buline

tinuta cu fusta cu buline si maieu galben

pelerina galbena si cizme cauciuc cu buline

2 Comments

 • Reply delia May 24, 2012 at 8:27 pm

  eu am o rochita neagra foarte draguta cu buline
  luata de la amsterdam
  sigur nu o stii, dar e smart casual
  iti fac maine o poza, sau o vezi cand vii pe la mine

 • Reply Aveti si oe roz May 25, 2012 at 7:27 am

  Super, asa facem. Thx.

 • Leave a Reply

  *