Idei de cadouri pentru el… de găsit chiar și pe ultima sută de metri

December 17, 2017

1. Ceva accesorii

Șosete cu imprimeu haios, o cravată de mătase, un fular, un fes sau niște mănuși de cașmir.

fular uniqlo happy socks

Șosetele sunt Happy Socks și fularul Uniqlo, dar ai mai putea găsi chestii interesante la târgurile de la Muzeul Țăranului sau Satului, la COS sau chiar în supermarketuri unde am văzut șosete Ciserom la prețuri foarte bune.

2. Chestii mai tehnice

Un aparat foto sau un obiectiv pentru un aparat pe care îl deține, o dronă, un Polaroid, niște căști mai șmechere sau niște boxe.

idee cadou barbati motion control drone

Fotografiile sunt de pe ASOS, dar poți găsi rapid lucruri interesante în magazinele F64, Flanco, Altex și compania, dar și la Cărturești.

3. Ceva din zona sport

Un abonament la o sală sau la un bazin de înot, un rucsac pentru mers de munte, un termos, o cască de protecție sau un cort.

idei de cadouri de craciun humming kraft explore backpack

Imaginle sunt pe pe Urban Outfitters, dar poți scotoci prin magazinele Boarder’s sau Himalaya, la World Class sau Decathlon.

4. Lucruri îmbibate cu spiritul Crăciunului

Niște turtă dulce, un pulover cu reni sau chiar o barbă de Moș Crăciun gonflabilă.

santa blow up beard pulover de craciun

Fotografiile sunt din magazinul online Topman, dar am văzut pulovere de Crăciun în mai toate magazinele (H&M, ZARA, C&A), turtă dulce eu găsesc, de obicei, la târgurile de la Muzeul Țăranului, iar dulciuri bune iau de la Pain Plaisir.

5. Pentru cei cu spirit de aventură

Multitool, lanternă frontală, gps sau un detector de metale.

leatherman multi tool

Le poți căuta în magazinele unde au produse Leatherman sau Victorinox (se găsesc în multe mall-uri și galerii comerciale), dar și online (sportvirus.ro sau mmsport.ro) sau la Decathlon.

6. Ceva pentru pasiunile lui

Cărți sau albume, un curs de gătit/foto/actorie/contabilitate, un abomanent la un panou de escaladă, un salt cu parașuta sau o trusă pentru pictură.

cadouri pentru el de craciun travel book

Fotografiile sunt de pe ASOS.

7. Cosmeticale

produse aesop baxter of california

Fotografiile sunt de pe site-urile Aesop și Baxter of California. produsele se găsesc și la noi la parfumeriile Madison, respectiv concept store-ul Beans&Dots. Sau poți face o vizită la Bebe Tei.

Te-ai mai putea inspira din următoarele idei: un aparat pentru preparat un fabulos capuccino, un scaun confortabil pentru biroul de acasă, niște plante, o pernă bună sau niște jucării retro, ca cele din copilărie. Le poți căuta pe Olx sau în talcioc.

Și dacă mai ai idei, le poți scrie în comentarii, să se inspire și alții. Mâine, un episod nou din #InspirațiePentruDecembrie.

No Comments

Leave a Reply

*