#IdeiPentru2017: articole sport purtate în ținute de stradă

March 14, 2017

Bustiere sport alături de fuste plisate de mătase, hanorace combinate cu rochii flu flu și pantofi sport purtați și la bal și pe banda de alergare. Articolele sport cuceresc strada, amestecându-se cu lucruri alături de care nu prea ar avea ce să caute. O tendință firească astăzi, nu doar în modă. Azi arta poate fi făcută și de un puști de 12 ani cu telefonul, fierbătoarele pe care le folosim pot fi obiecte demne de un muzeu de design, iar branduri cu tradiție fac colaborări cu unele foarte avangardiste.

Doar și noi ne dorim să fim liberi, dar și cu bani în cont, pe banda de alergare, dar și în parc, cu haine comode, dar și care trezesc invidii.

Așadar, câteva idei de articole sport prezente în ținute de stradă. Fotografiile sunt de pe Pinterest și vogue.com, majoritatea ori de la Fashion Week-urile recente ori de pe podiumurile ce prezintă colecțiile 2017.

jacheta sport si fusta plisata sporty street style
cum folosim piese sport in tinute casual sport look
joseph resort 2016 articole sport in tinute de strada
street style influente sport in fashion
idei si tendinte moda 2017 pantaloni trening in tinute
blog fashion cu idei ce se poarta anul acesta
bluza sport in tinute casual influente sport
dries van noten fall 2016 influente sport in tinute fashion
inspiratie pentru 2017 2017 fashion trends
sport and street style hoodie and street style
bustiera sport si rochie casual fashion trends 2017

4 Comments

 • Reply Monica March 14, 2017 at 11:17 am

  Vaaai <3 Multumesc.

 • Reply Flo March 23, 2017 at 6:53 pm

  Niște ținute total anti feminine! Un bărbat nu pote găsi intr-o astfel de ținuta ceva atragator. Poate un cocalar. Și nici măcar sportive nu sunt femeile care se imbaraca așa. Am remarcat ca asta e noua moda pitipoancelor care se duc la sala doar pentru agațamente.

  • Reply Aveti si pe roz March 23, 2017 at 8:06 pm

   Ciudat, eu am remarcat-o pe la toți marii designeri și la unele dintre cele mai stilate doamne. Dar nu haina îl face pe om, nu? Depinde și de cine și cum poartă.

  Leave a Reply

  *