Jucării pe care mi le doresc groaznic și eu

December 14, 2016

Astăzi, la #InspirațiePentruDecembrie, vă prezint cu bucurie imensă jucăriile Liei Pfeiffer. De fapt ale familiei ei, deoarece toți ai ei meșteresc la aceste minunății, în Atelierul de pufoșenii.

V-am mai spus despre ele în articolul de anul trecut despre cadourile de Crăciun și am mai pus apoi, în cursul anului, câte un personaj în albumul meu de pe Facebook, Descoperiri Aveți Si Pe Roz. Prea erau de arătat!

Așadar:

atelierul-de-pufosenii

artist-lia-pfeiffer

atelierul-de-pufosenii-lia-pfeiffer

jucarii-handmade

jucarii-lia-pfeiffer

artist-roman-ce-face-jucarii

jucarii-facute-manual

lia-pfeiffer

Jucările nu-s doar desăvărșite și bibilite cu tot felul de detalii și trusouri, ci sunt și mereu însoțite de descrieri demne de cel mai talentat copywriter. Mai jos este Stelică și povestea lui, scrisă de Lia:

jucarie-de-plus-artist-roman

El e Stelică! Visează simplu. Adică să danseze cu baieții de la Simplu. S-a antrenat o viață întreagă în cartier și acum așteaptă ca steaua lui să lumineze cât mai tare și să i se îndeplinească dorința. Poate-l ajută freza să se conecteze la vreun fir de înaltă tensiune. Atunci să vezi steluțe și scântei. O cale pân’ la stele tot există.

Puteți să vă întâlniți cu jucăriile Atelierului de pufoșenii – și poate chiar să adoptați câteva – weekend-ul acesta, la târgul Made în Ro de la Impact Hub. O să trec și eu pe acolo.

PS pozele sunt luate de pe pagina de Facebook a Liei, cu acordul ei, firește.

Mâine, episodul 14 din proiectul zilnic, #InspirațiePentruDecembrie.

No Comments

Leave a Reply

*