Lucrare de control despre roz

February 20, 2013

De cand cu blogul, am fost intrebata adeseori – cu sincera curiozitate, cu intentia de a ma prinde pe picior gresit sau cu alte dorinte, neidentificate: “Ei, si chiar iti place rozul?”

Asa ca mi-am dat singura tema, sa scriu despre roz.

Stiu ca dulceata se termina. Urasc ciocolata cu lapte. Cred ca muzica vindeca. Nu inteleg fericirea urlata in gura mare. Imi plac cuvintele care ajuta. Caut tacerile. Detesc pisicile. Imi plac cainii mai mult decat oamenii. Iubesc hainele. Ma indragostesc de creiere. Nu ma sperii de tunete, furtuna ma linisteste, iar umbrelele, piruetele, curcubeele si buburuzele mi se par delicioase. Nu pricep in veci de ce cea mai fericita zi din viata ta trebuie sa fie neaparat o zi. Cred in cliseele hollywoodiene. Nu ma uit la filme romanesti. Ma farmeca lalelele. Nu inteleg gladiolele. Si nici zambilele. Sunt atee. Cred in miracole. Si mai cred ca treaba cu iubirea este ca orice alt lucru: unii se nasc cu ea, altii o mostenesc, cativa o castiga, iar altii uita sa traga nenorocitul ala de loz desi urmaresc avizi, in fiecare saptamana, sa vada daca au castigat.

Mda, se pare ca imi place rozul. Sau ba?

1 Comment

 • Reply Ioana October 14, 2016 at 12:10 pm

  Hei! E mai degraba o lucrare de autocontrol.
  Pe noi nu ne intrebi?
  Ti-am descoperit blogul din cauza lui aliexpress, am vazut fotografii si se pare, da, ca esti la fel de fashion-ista ca mine.
  Mult noroc!

 • Leave a Reply

  *