Mi-e vara de Istanbul

July 22, 2015

Unul dintre clientii agentiei de publicitate pentru care lucram era Lipton. Eram inca acolo, cand s-a decis ca vara aceasta sa comunice sub sloganul “Mi-e vara”. Initial m-a pus putin pe ganduri si, intorcandu-l pe toate fetele, mi-a dat seama ca, intr-adevar, imi era vara.

Intre timp sunt creativ & blogger independent, s-a facut vara si am fost provocata de agentia care se ocupa de PR pentru Lipton sa particip la campanie, aratand ce inseamna #Mi-eVara pentru mine. Cum beau doar apa plata cu lamaie, vin rosu sec si cafea cu lapte (nu, nu toate deodata), am zis ca nu sunt asa de potrivita pentru a scrie despre asta.

Dar zilele trecute, tot scotocind printre pozele si filmele mai vechi, am dat peste niste imagini din vara trecuta, din Istanbul. Le-am vizionat flamanda (mai ales ca nu am avut inca vacanta vara aceasta) si mi-am dat seama ca mi-e vara de Istanbul. De mirosul amarui al ceaiului cu care esti imbiat la usa fiecarui magazin. De aerul portului. De zecile de modele de faianta ce m-au facut (pentru o clipa) sa ma gandesc ca a putea cara-o, cu avionul, de acolo. Pentru baie, da. Poate si pentru bucatarie. De sandviciul cu peste pregatit in barcile de sub pod. De pescarusi. De cafeaua la nisip. De inghetata mancata in timp ce priveam in vitrine. De siluetele monumentelor vazute de pe malul asiatic. De mirosul leandrilor. De culorile pe care nu e puteam denumi.

Si am facut un montaj:

Voua de ce va e vara?

4 Comments

  • Reply simona October 18, 2015 at 6:31 pm

    Mi am luat inima n dinti si am vazut si montajul de care mi era cel mai frica si mi ai facut si mai #vara de istanbul#!!!!Minunat Istanbulul tau!!!

  • Reply Laura November 7, 2015 at 11:49 am

    Nu am fost niciodata la Istanbul (imi tot propun de ceva ani), dar m-ai convins.

  • Leave a Reply

    *