Minunatii de la miniPRIX

March 25, 2013

Dragile mele, stiti deja: atunci cand gasesc comori prin magazine, simt bucurie in inima! Si cum vreau sa dau aceasta bucurie mai departe, azi va prezint cateva comori gasite intr-unul dintre magazinele mele favorite de gasit comori: miniPRIX.

Imi place sa ma duc aici nu pentru lucrurile ieftine, ci pentru ca aici gasesc, la preturi senzationale, articole valoroase. Asa sunt produsele Tiger of Sweden.

eticheta tiger of sweden

Acest sacou face niste sute bune de euro, eu l-am luat cu 60 de lei, asa ca va imaginati cata bucurie in inima am avut.

sacou tiger of sweden

Recent am descoperit niste produse noi: pe eticheta scrie Creative Artist London, Google nu mi-a returnat cine stie ce rezultat, dar va spun, merita sa cautati eticheta. E aceasta:

eticheta creative artists

Si produsul aferent este minunatul sacou roz:

trenci roz

In afara de etichetele si brandurile de aici, care sunt multe, dar despre care va promit ca vom mai vorbi, imi mai sar in ochi produse minunate, fara eticheta.

Asa este minunata fusta rosie:

fusta rosie cu buzunare

Sau senzationala rochie cu dantela pe care, atunci cand am zarit-o, am inhatat-o lacoma si nu am mai lasat-o din mana nici macar ca sa o duc in cabina de proba!

rochie plisata cu dantela

Asa e in spate!!

rochie cu nasturi

Sper sa va bucure si sa va inspire aceasta noua sectiune a blogului roz. Va astept cu pareri si sugestii si, de ce nu, cu propuneri despre ce magazine ati vrea sa investighez.

Va imbratisez roz!

17 Comments

Leave a Reply

*