Momentele de #timeout ale verii mele

September 1, 2016

Cand eram mica, asteptam inca de prin mai venirea celor 10 zile de tabara. Cred ca daca ar fi trebuit sa renunt la Vacanta Mare pentru cele 10 zile, as fi renuntat bucuroasa.

Intre timp, am invatat ca dulceata se termina (asta cred eu ca inseamna sa fii om mare: sa stii ca dulceata se termina) si ma bucur mai mult de portii mici de bucurie. De multe ori, neasteptata. Ma bucura micile vacante ale zilei, pauzele de ceva bun, cainele care se intinde lenes sub birou, cele cateva secunde de privit intr-o vitrina rujul rosu, pletele tocmai iesite de sub dus, fosnetul unei carti in bataia vantului, painea prajita chiar si cand e prea prajita, micul-dejun luat in gradina, moliciunea ierbii de sub talpi, gustul bipolar, duce-acrisor al unei limonade.

Am pastrat in telefon cateva dintre momentele mele favorite de #timeout din aceasta vara si le impart cu voi, indemnadu-va sa nu uitati ca #AziNuVaMAiFiNiciodata.

timeout prigat

In incheiere, in cadrul #DescopeririAvetiSiPeRoz, va prezint 2 ajutoare de #timeout lansate de Prigat: limonada cu portocala, lamaie și lime si un joc creat pe site-ul Kudika pentru momentele cand iti doresti o pauza. Iti alegi domeniul de interes (turism, moda etc.) si durata pe care doresti sa o aiba pauza ta (1, 3, 5 sau 10 minute), iar platforma iti ofera informatii interesante pentru a petrece acel timp nu doar luand o pauza, ci si invatand ceva nou.

Si desi sunt adepta abandonarii cat mai des a telefonului si a petrecerii unor pauze departe de el, cred ca platforma aceasta este foarte buna pentru a inlocui acel #timeout nefolositor cand, desi vrem sa ne rupem de ce facem, ajunge sa alergam in aceeasi labirint fesbucian.

5 Comments

 • Reply Daniela M September 2, 2016 at 1:02 pm

  Imi plac foarte tare pozele si momentele tale, se vede ca iti prieste stilul acesta de viata, sper sa ma iau si eu dupa tine… inca imi adun curajul.

  • Reply Aveti si pe roz September 3, 2016 at 5:55 pm

   Hai, curaj, stii cum se spune, mai bine regreti ce ai facut :)

 • Reply Laura September 7, 2016 at 8:31 am

  Frumos spus, din pacate cam uitam sa ne gandim la noi si la ce conteaza cu adevarat.

 • Reply Iolanda September 10, 2016 at 11:16 am

  Mda, din pacate, in afara ce cele 10 zile petrecute in Grecia, vara aceasta nu prea m-am bucurat de #timeout. Dar sa stii ca am de gand sa schimb asa. Multumesc de articol <3

 • Leave a Reply

  *