O brosa care agata… privirile

May 15, 2012

Ai iar o zi “eu cu ce ma imbrac?”, tocmai azi, cand ti-ai promis ca vei atrage tu toate privirile, nu fufa aia… Ma rog, stii tu mai bine care. So, ce e de facut?

Simplu, pui pe tine ce iti cade prima data sub ochi si… accesorizezi. Si cum azi vorbim despre brose… sa vorbim despre brose.

O brosa bine aleasa poate inviora orice tinuta, facand un tricou banal sa intoarca capete. Foloseste-le la sacouri, pulovere, tricouri, dar si aplicate de genti, palarii sau esarfe.

Nu ezita sa porti o brosa care aparent nu se potriveste tinutei: un sacou obisnuit si o pereche de jeansi sunt pusi in evidenta de o brosa mai pretioasa, la fel, o rochie mult prea eleganta pentru o anumita situatie poate fi “potolita” cu o brosa colorata si jucausa. Indrazneste si vei vedea reactiile! Ale tale in primul rand, pentru ca, nu uita, daca tu te simti sexi si ceilalti te vor vedea la fel.

Improvizeaza! O panglica veche, o jucarie sau chiar o decoratiune de brad pot deveni, cu putina rabdare, accesorii unicat (un exemplu realizat de mine mai jos, ultima foto) . Si apoi, ce poate fi mai placut ca la intrebarea: “De unde ai luat asta?” sa raspunzi: “De fapt, eu am facut-o. Si da, am si pe roz.”

Mai jos, unele dintre brosele mele preferate. In curand vor urma si cateva exemple de tinute “salvate” cu ajutorul lor.

brosa-broasca-testoasa-carla-szabo

 brosa-funda

brosa-floare-hm

brosa-elefant-carla-szabo

 brosa-trandafir-roz

brosa-inima-hand-made

No Comments

Leave a Reply

*