O mașină de spălat ce te poate ajuta să ai mai puține haine

June 13, 2019

Cred că unii dintre voi știți că sunt om de publicitate. Așa că tot ce așez aici îmi doresc să fie într-un concept – poate și de asta organizarea sub formă de hastaguri a pilonilor blogului – și să fie executat nu doar cât mai bine, ci și cât mai potrivit subiectului.

Uneori lumea publicitarului și cea a bloggerului se întrepătrund și mai și, iar atunci pun pe blog animații sau subiecte pe care le-am abordat întâi ca om de publicitate. Astăzi este vorba despre un hibrid: un articol pe blog ce atinge o zonă despre care tot scriu – garderoba minimalistă, dar fiind aleasă, de către echipa LG, să alcătuiesc un vizual pentru un produs de-al lor ce ne ajută să avem o astfel de garderobă, din prisma de publicitar, va fi un fel de 2 în 1: articol cu poster.

Este vorba despre o mașină de spălat revoluționară LG TwinWash™ căreia i-am făcut un afiș și anul trecut. Mașina aceasta are 2 cuve, după cum îi spune și numele, fapt ce permite spălarea unor haine diferite, în același timp. Anul trecut și-au dorit să scoată în față acest fapt și noi, adică Sorin și cu mine, l-am dramatizat sub forma desenului cu unicorn.

În acest an, beneficiul sub care comunică este unul tare pe gustul meu: o mașină grozavă de spălat te poate ajuta să ai mai puține haine. Nu doar că are cele 2 cuve cu ajutorul cărora poți spăla, în același timp, haine de sport și pulovere fine, dar are și tot felul de alte programe cu rol de a-ți îngriji hainele acasă, fără teama de a le deteriora, iar astfel te ajută să alegi mai bun, mai puțin, mai durabil: Allergy Care elimină alergenii în proporție de 99,9%, Steam Refresh reduce cutele și împrospătează hainele în mai puțin de 20 de minute, iar Wash & Dry e o soluție 2 în 1 ce spală și usucă hainele cu grijă, în două cicluri unitare – se trece imediat de la spălare la uscare, fără oprire și fără să fie nevoie de intervenția ta.

Noi i-am făcut un astfel de vizual, dorind să arătăm faptul că această mașină de spălat are grijă de hainele tale, chiar de cele delicate, ajutându-le să fie ca noi mai multă vreme. Și astfel investiția ta în puțin și bun este la adăpost, iar tu și garderoba ta puteți fi prieteni mai mult de un sezon.

Cum zic eu mereu: decât 55 de rochii așa și așa, mai bine 5 fantastice. Pe care putem da, de ce nu, cât pe vreo 30 dintre incerte de dinainte… și tot ieșim în câștig. Cam așa cred că este și cu unele electrocasnice.

Sper că micul meu exercițiu creativ de azi te-a făcut să descoperi o nouă față a mea și ceva nou despre mașinile de spălat LG. Și chiar dacă nu îți e potrivită azi, poate fi ceva ce va fi pe gustul tău în curând. La fel ca și la haine… poate că acum 2-3 ani nu te gândeai că vei adopta stilul vestimentar de azi, nu-i așa?

Și mi-ar plăcea teribil să-mi spui ce face de afiș i-ai face tu acestei mașini de spălat. :)

2 Comments

 • Reply Ioana Ciobotaru January 27, 2020 at 1:07 pm

  Buna,
  Posibil sa nu fi vazut articolul, dar tare mult ma intereseaza cum se spala si se intretin hainele din materiale naturale( matase, casmir, angorla, lana). Am cumparat ceva haine, iar acum regret pentru ca ma lovesc de acest impediment mai ales ca unele fac acele “cocoloase” in timpul purtarii .

  • Reply Aveți și pe roz January 28, 2020 at 11:28 am

   Bună, în ciuda produselor performante din jur, eu tot mai spăl de mână, cu apă aproape rece, unele articole vestimentare dintre cele menționate mai sus. Dar la mașinile performante, cum e și cea despre care am povestit, sunt programe speciale foarte bune pentru lână, materiale delicate, spălare manuală etc. și mie nu mi s-a întâmplat niciodată să mi se deterioreze, micșoreze sau agațe vreun produs.

  Leave a Reply

  *