Petreceri, mondenitati, zumzet

May 30, 2013

Am fost ieri la petrecerea Viva. Imi doream mult sa ajung, deoarece, tot nereusind sa ma vad “in interes de blog” cu cateva domnisoare, mi-am zis ca voi avea acum ocazia prinderii la gramada a tuturor sufletelor ce ma interesau.

Ei bine, asa a si fost. Adica, era belsug de suflete. In rochii de designer (roman sau ba), de toapa sau pe care mi-ar fi placut sa le am in sifonier, cu sarmale de nunta in par sau cu coafuri de le arati cu degetul – vedete, bloggeri sau muritori de rand… sufletele pluteau dand din coate mai ceva ca in 300 (si, ciudat, ele nu s-ar urca in veci in 300) prin raiul monden, in timp ce scoteau sunete de extaz: “Nuu, fataaa, vaii, ce rochiieee, de undeee??!!”, “Ne vedem maine, tu, neaparat, da? Suna-ma pronto, ca plec din tara”, “Fata, fa-mi si tu o poza in care sa arat papusa sa o pun pe Instagram, ca cat (sic!) crezi ca poate modifica si programu’ ala?”

M-am vazut pe fuga – si cu volumul ridicat pentru a acoperi zumzetul musuroiului – cu domnitele in cauza, promitandu-mi ca nu voi mai calca in veci la astfel de evenimente. Las’ ca o sa reusesc eu sa ma vad si in alt loc cu oamenii care chiar conteaza, si apoi, oricat ar parea ca e vreo recunoastere sau mandrie sa fii prezent la astfel de minunatii, va spun eu, nu e. Ca la orice judecata de apoi care se respecta, si in ceea ce priveste frivolul, sunt sigura ca valoarea se cantareste pe parcurs, nu la panoul cu logourile sponsorilor, in timp ce ai blitzul in ochi si faci cu mana disperata unui cuiva pe care nu trebuie nici moarta sa il ratezi.

Asa ca, cum spuneam, nu ma mai duc in veci in gramada.

Va pup.

Ah, doamne, ce era sa uit! Am purtat rochie tutu de la miniPRIX + geaca de piele + pantofi cu model geometric si toc de la Zara. Nu am facut panoul de rusine, zic eu.

1 Comment

  • Reply Silvia Herself June 3, 2013 at 12:45 pm

    Hahahaha, uite de aia nu o sa fiu eu niciodata o bloggerita adevarata, ca la fel as fugi si eu de toate manifestarile astea semi regizate. Norocul meu ca nu stau in Bucuresti si chiar daca ma invita cineva pe cate undeva, nu pot ajunge nici sa vreau. ;))

  • Leave a Reply

    *