Loading...

Plaje de Instagram lângă România

De ce să rămâi în Vamă când poți să nu?

O zi la Krapets


Auzisem de ceva ani de Krapets, de plajele liniștite și marea de un albastru numai bun de Instagram, dar abia anul acesta am ajuns acolo. Am făcut o excursie de o zi, venind de la Kavarna, locul unde mergem de vreo 5 ani. Am mai scris despre el de câteva ori ori, poți reciti chestii în materialul despre 3 tipuri de cazări în Bulgaria și vedea ceva fotografii și un video în articolul despre locul meu secret de la mare.Despre Krapets nu-s foarte multe de zis, mai multe-s de văzut, simțit și descoperit.


Aflat la vreo 20 km de Vama Veche, Krapets e un sătuc pescăresc. Aici vei vedea casele pescarilor printre care au răsarit și ceva hoteluri cu piscină, plus câteva restaurante, iar în partea opusă, spre camping, este plaja. Da, nisipul e fin, marea de un albastru ireal pentru Marea Neagră, lume liniștită, nu-s terase, balamuc, vânzători ambulanți. E doar un mic restaurant, chiar lângă plaja, unde îți potoli foamea și setea cu câteva chestii: ceva pește, niște ciorbe, sucuri, cafea, am văzut chiar și niște pizza.
Nimic spectaculos din ce am încercat noi, dar nici nu am încercat mare lucru.Se poate sta în campingul din apropiere, cu rulota chiar pe plajă sau în hotelurile menționate mai sus, dar care sunt la ceva distanță de plaja aceasta, cam 2 km.


Sau poți veni o zi, cum am făcut noi, făcând o mică excursie dintr-un oras din apropiere, să vezi dacă este pe gustul tău. Noi vom reveni cu siguranță, dar cred că tot așa, câte o zi. Încă cautăm un colț perfect de stat la mare, mai ales că locul nostru format din triada: plaja Kavarna - vila Allegra - restaurantul Balgarka a început să se aglomereze cam prea mult pentru gustul nostru.


CLICK PENTRU VIDEO

Și câteva poze care sper să surprindă puțin atmosfera locului, ce chiar merită vizitat.

Plaja Krapets Bulgaria
Plaja Krapets Bulgaria
Camping Bulgaria
Camping Krapets Bulgaria
 Krapets Bulgaria
Plaja Krapets
Plaja Bulgaria