Ținută pentru Revelion: ceva de la mall, ceva de la un designer și ceva de tine

December 23, 2017

Mi-a venit ideea aceasta pentru alcătuirea unei ținute de Revelion (și nu numai). Voi face acest exercițiu arătând câteva exemple de rochii de la mall și niște genți de designer. Pantofii îi iei din dressing-ul tău. Dar, bineînțeles, că pot fi tot felul de mixuri: rochia poate fi din dulap, pantofii de designer și geanta de la mall. Sau poți înlocui rochia cu o salopetă, un top și o fustă sau o pereche de pantaloni, poți pune accentul pe un accesoriu fabulos…și câte și mai câte.

Ceva de la mall

Am ales rochii pentru mai mute tipuri de petrecere: una zbuciumată, într-un club, una mai liniștită, pentru o întâlnire între niște prieteni, rochii pentru restaurant, pentru stat acasă sau mers la un concert în piață (dacă o combinini cu 2 perechi de pantaloni și 3 geci). Orice rochie ai alege, depinde cum o accesorizezi: orice rochie poate fi transformată pentru a se integra de minune unde o duci.

1. Rochie ZARA

rochie retro zara

Foto de pe zara.com.

2. Rochie H&M

rochie argintie hm

Foto de pe site-ul H&M

3. Rochie salopetă BSB

salopeta-rosie-bsb

Fotografie de pe site-ul BSB.

4. Rochie Pull & Bear

rochie argintie pull and bear

Foto via pullandbear.com

5. Rochie Stradivarius

rochie cu buline stradivarius

Foto via stradivarius.com

Ceva de la un designer

1. Plic Otilia Flonta

A creat brandul Anna Rinaldi, pe care îl poți vedea și prin mall-uri, dar creează genți de lux care se găsesc în magazine excusiviste din Germania, Franța sau Japonia. Eu am găsit gențile ei pe site-ul mynudesigner.com. Prețurile nu-ș mici, dar cred că nici nu te așteptai.

plic otilia flonta

Foto via FB Otilia Flonta

2. Geantă J.W. Anderson

Pentru că… J.W. Anderson. Și cam visez la vreo 2 genți de la el.

geanta j w anderson

Foto via j-w-anderson.com

3. Plic Mădălina Andronic

Realizat în colaborare cu mine, o minicolecție de care sunt tare mândră: desenele sunt ale ei, textele ale mele, ambalajul este de bumbac reciclat, iar gențile, sperăm noi, sunt o combinație haioaso-nonconformisto-ecologistă.

clutch de panza pentru revelion

Împreună cu surorile ei mai mari, tot din bânză, poate fi cumpărată din magazinul online al Mădălinei.

4. Geanta crab Thom Browne

Thom Browne este printre preferații mei, clar în top 5 și nu doar la genți. Creații lui sunt fantastice: zălude, contemporane, puternice. Plicul crab a fost și în articolul de ieri, despre genți extravagante care pot fi luate, totuși, în vizită.

geanta thom browne

Foto via thombrowne.com

5. Plic 2D Jump form Paper

Și pe ei i-am mai preznetat, sunt niște tineri designeri coreeni care fac genți textile ce par desenate.

jump form paper

Foto via jumpfrompaper.com

Și o exemplificare, puțin cam colorată

Cu rochia ZARA, plicul de la Mădălina Andronic și niște sandale Vivienne Westwood for Melissa, pe care le am în garderobă.

tinuta pentru revelion

Sper că ideea mea de a mixa, pentru ținuta de Revelion lucruri din dulap, de la designeri și de la mall te-a inspirat în a găsit mixuri curajoase. Dacă mai idei pentru o ținută de Revelion cu personalitate, sunt binevenite într-un comentariu.

No Comments

Leave a Reply

*