Tinute cu un tricou in dungi

April 18, 2013

Iubesc dungile, drept urmare le port si le asortez la aproape la orice. Imi plac mai ales combinatiile ce nasc comentarii de genul: “eu nu as fi asortat niciodata asta cu asta, in rest e totul minunat, numai bine, te pup” – cum ar fi dungile cu flori sau combinatiile de materiale ce aparent nu au ce cauta impreuna (fusta de dantela cu cizme de cauciuc).

Mai jos, 4 alegeri care imi plac (mai erau vreo 2 dar nu imi statea parul ok, so am ales sa nu le pun). Dar promit ca mai adun tinute si revin.

tinute cu dungi

In ordinea numerelelor de pe tricouri, tricourile cu dungi sunt de la: H&M, COS, Sunny Days si iar H&M.

7 Comments

 • Reply Cya April 18, 2013 at 9:00 am

  Tinutele acestea imi aduc aminte de stilul lui Blair Eadie (atlantic-pacific.blogspot.com) pe care il ador. Pana nu demult, paietele se purtau doar seara, catifeaua nu vedea nici ea lumina zilei prea des, pantofii erau musai in familie cu poseta si multe asemenea.Regulile sunt facute pentru a fi incalcate.La fel si combo-urile dungi cu flori, dantela cu guma.Bravos pentru atitudine!

  • Reply Liana Popa April 18, 2013 at 9:02 am

   Iti multumesc din inima, mai ales ca si eu o plac, plac, plac pe Blair si comparatia cu ea imi aduce mare bucurie in inima mea de bloggerita.

 • Reply Beatrice S. April 18, 2013 at 11:15 am

  A treia tinuta imi place enorm :)

 • Reply Zadin April 18, 2013 at 6:38 pm

  Sunt o fană a dungilor şi am învăţat să nu mă mai uimesc la combinaţia cu printuri cu flori, spre exemplu. Mie îmi place cum ai făcut fiecare combinaţie.

 • Reply Mona April 19, 2013 at 11:09 pm

  Foarte sic si originale combinatiile! Place! :)

 • Leave a Reply

  *