Tinute de birou cu o fusta creion

July 31, 2012

Multe dintre voi mi-ati cerut sa scriu despre tinutele office. Asa incat, m-am gandit sa alcatuiesc niste tinute pornind de la clasica fusta creion. O prefer in alcatuirea tinutelor de birou, deoarece reuseste sa imi dea un aer sofisticat, dar care poate fi usor indulcit (sau dimpotriva, ordonat) cu ajutorul accesoriilor.

Luam, deci, o fusta creion:

fusta-creion-in-carouri

Si o accesorizam.
Atentie, pantofii sunt tare importanti atunci cand vorbim de fusta creion. Tocurile o inalta si ii dau un aer mai serios…

 fusta-in-carouri-si-maieu-roz

tinuta-cu-fusta-creion-in-carouri

ttinuta-office-cu-o-fusta-creion

Iar balerinii sunt pentru zilele casual sau in care ai muuult de alergat.

tinuta-cu-fusta-creion-in-carouri

 tinuta-cu-o-fusta-creion-in-carouri

Pe langa pantofi, accesoriile fac diferenta: o brosa, o curea sau o geanta pot face tinuta mai sobra sau mai jucausa. De asemenea, recomand straturile: luati cu voi un sacou sau un pulovar ca sa reusiti sa transformati usor o tinuta (un maieu prea decoltat poate fi ascuns de o jacheta, ce poate fi data jos cand plecati de la birou sa va vedeti cu o prietena sau daca ziua devine prea calduroasa).

Asa incat, fusta creion poate sa va scoata din incurcatura unei zile fara inspiratie, va da motive sa straluciti si, de ce nu, sa aveti idei mai bune. Doar esti ceea ce porti, nu-i asa?

2 Comments

 • Reply Carmen Violeta August 24, 2013 at 7:00 am

  Stiu ca moda inseamna originalitate, dar sper ca esti de acord sa fur cateva idei de la tine. Originalitatea mea, va consta in reinterpretarea propunerilor tale :)))
  Laudele mele pentru blog sunt proportionale cu bucuria de a fi descoperit in sfarsit ”un profesor” de haine.
  Nu stiu daca suna a lauda, dar este lauda suprema…

  • Reply Aveti si pe roz August 26, 2013 at 8:17 am

   Suna a lauda :) Ma bucur ca te-am inspirat si te rog sa iei cat poti duce. Si m-as bucura mult sa imi trimiti cate o poza cu tinutele tale, sa vad unde a dus “furtul” :)

  Leave a Reply

  *