Traieste, cauta, aminteste-ti!

August 30, 2013

Ma framanta o intrebare: oare jurnalistii cand trebuie sa verifice o stire din 3 surse o fac consultand Facebook-ul, Instagramul si Tumblr-ul omului?

Lasand glumele la o parte, cred ca folosite cu cap, inventiile astea nu sunt tocmai satanice. Uite, de exemplu, desi la inceput am evitat-o, treaba asta cu Instagramu’ m-a prins. E un fel de oracol online unde imi adun cu o tenacitate de harciog panicat de apropierea iernii, lucruri dragi. Si unde mai pui ca mai poti fi si admirata pentru asta!

Aici pun bine la pastrare lucruri pe care le plac, plac, plac alaturi de promisiunea de a mi le lua candva:

sophie hulme instagram

Adun intelepciuni roz (sau mai putin roz) de pretutindeni:

citate instagram

Ma uit in oglinda:

liana aveti si pe roz instagram

detalii instagram aveti si pe roz

Si imi inramez amintiri:

locuri instagram aveti si pe roz

best off instagram

Si daca tot suntem la capitolul Instagram, doresc va povestesc despre o chestie tare cool! AVON lanseaza primul video interactiv pe Instagram (da, in caz ca nu ati aflat deja, Instagram permite acum si incarcarea filmuletelor) filmat exclusiv cu telefoane iPhone. Vedetele sunt trei fete cucuiete, intruparea lui Live, Like, Love. Like este cea care isi dramuieste fiecare apreciere, adica este hipsterita grupului, Live este o sportiva pretrecareata plina de energie, iar Love este cea care mai varsa timid cate o lacrima cand vede doi porumbei (sau batranei) tinandu-se de mana. Adica este romantica.

Fetele au pregatit niste premii celor care parcurg un mic labirint. Concurentii trebuie sa gaseasca AVON Space pe Instagram, sa dea click pe ultimul filmulet și apoi sa sara din click in click pe cat mai multe hashtag-uri pana ajung la hashtag-ul castigator.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook Avon.

Hai, va pup!

No Comments

Leave a Reply

*