Trăiește un Crăciun în fiecare zi!

December 15, 2015

Nu cred ca decembrie e cea mai minunata luna din an. Nu astept prima zapada (dimpotriva) si nu ma bucur ca vine vacanta. Si asta deoarece cred ca fericirea si faptele bune traite “dupa program” echivaleaza cu entuziasmul fortat la vederea noii masini a sefului. Cand el este de fata, fireste.

Dar cred ca daca am infuza si celelalte 11 luni cu exuberanta lui decembrie, daca am oferi si in alte anotimpuri daruri celor dragi sau poate chiar si celor mai putin norocosi, daca am striga “soaaaareee”, “verdeee”, “pomi in flooooaree” cu acelasi zel cu care o facem cand zicem “zapaaadaaa”… atunci am avea un Craciun in fiecare zi.

Cei de la Marks & Spencer Food m-au provocat sa le testez bunatatile de Craciun: biscuiti crocanti sau pufosi, budinci ce trebuie doar incalzite, bomboane grasune sau acadele rasucite. Imi place M&S Food inca de cand am fost prima data la Londra si de cate ori gust sau primesc lucruri din magazinul lor, imi aduc aminte de cum a fost prima data acolo. Asa ca, ma bucur sa va prezint cate ceva din acele sentimente si voua, intr-o animatie realizata integral in Atelierul nostru de creatie de 2 oameni. Sa imi spuneti cum va place, mie mi se pare cea mai cea animatie a noastra de pana acum. Hm, dar cred ca am spus despre toate la vremea lor.

8 Comments

 • Reply Anca December 16, 2015 at 9:02 am

  Ff tare, nu stiu cum ati reusit doar in 2

  • Reply Aveti si pe roz December 17, 2015 at 3:27 pm

   Multumim. Pai cred ca secretul e ca ne place ce facem. Stii vorba aia cu “fa ce iti place si nu vei mai munci niciciodata?” :)

 • Reply Raluca December 18, 2015 at 1:01 pm

  E foarte faina animatia/povestea.

  • Reply Aveti si pe roz December 18, 2015 at 1:52 pm

   Multumesc. Si eu sunt tare mandra de ce a iesit!

 • Reply Doinita December 19, 2015 at 11:47 am

  Daaaa, e cea mai frumoasa animatie de pana acum. E minunata! SIi restul mi-au placut, dar asta e ceva deosebit. Felicitari, chiar se vede ca va ocupati de proiecte si acum faceti doar asta :)

 • Reply Monica December 20, 2015 at 12:08 pm

  foarte, foarte frumos!

 • Reply Viorica January 11, 2016 at 10:14 am

  :)

 • Leave a Reply

  *