Transforma, in 3 minute, o oglinda cu rama neagra intr-una cu rama aurie

January 27, 2016

Saptamana trecuta am fost invitati la Leroy Merlin sa aflam mai multe despre comunitatea Facem Facem. Asa ca va spun si voua despre. Aceasta este un loc unde iti poti incarca proiectele de mesterit, constructii, renovare, gradinarit sau decoratiuni, dar si gasi inspiratie de la alti utilizatori. Tot aici un specialist Leroy Merlin iti poate da sfaturi, daca te impotmolesti cu proiectele tale. Si nu, nu-ti recomanda neaparat produse Leroy Merlin, mi-a placut asta. Tot pe Facem Facem exista si competitii, dar cred ca ce e interesant aici este ca se doreste crearea unei comunitati unde oamenii sa intre si sa schimbe idei. Cine stie, poate in timp ajunge un fel de Pinterest de Romania.

Pentru a vedea cum functioneaza am incarcat si eu Baia noastra retro.

baie retro aveti si pe roz

Si pentru ca printre intrebarile legate de cum au fost facute unele dintre lucrurile din baie, a fost si cea despre cum a devenit oglinda neagra aurie, am facut o mica animatie despre asta:

cum vopsesti in auriu rama oglinda

Oglinda este de la magazinul IKEA si am vopsit-o noi aurie, in doar 3 minute, cu spray Montana pentru grafitti.

Sa imi spuneti daca vreti sa mai stiti cum am facut una sau alta prin baie (si nu numai). La multe intrebari am raspuns cand am pus articolul despre baie pe blog, dar daca nu le-ati vazut atunci, ma puteti intreba acum. In felul acesta ne inspiram si noi unii de la altii si gasim idei mai altfel. Eu mereu caut solutii noi, de aceea am si dorit sa va prezint platforma Facem Facem.

5 Comments

 • Reply Mara January 30, 2016 at 12:47 pm

  Haha, f tare. Simplu si de efect.

 • Reply Doina February 6, 2016 at 9:25 am

  F util acest material. Chiar imi doream sa vopsesc niste rame de tablouri si nu stiam cum sa fac. Crezi ca se gaseste si spray argintiu?

 • Reply Lavinia February 27, 2016 at 9:14 am

  Sa stii ca chiar ma intrebam cu ce ai vopsit-o.

 • Leave a Reply

  *