Unde-mi vopsesc parul de vreo… 13 ani

March 24, 2016

Pentru ca multe m-ati intrebat despre cum si unde imi fac eu parul, iata: de mai bine de 10 ani ma duc la Moni’s Line. Ma trimisese la ei frate-meu, care auzise de la colegele din agentia de publicitate unde lucra atunci despre acest Ionut (sotul Monicai din denumirea salonului, cu care lucreaza impreuna) care face miracole. Si am zis sa incerc.

Si a fost ca-n povesti, de la inceput. Serios. Eu aveam un fel de roscat atunci, voiam sa mi-l deschid, iar Ionut mi-a explicat cum e bine sa fac asta in pasi, sa nu imi nenorocesc parul si sa vad, pe parcurs, si ce mi se potriveste. Am ajuns la blond si asa am ramas o vreme. Apoi Ionut a trebuit sa suporte dezamagirile din viata mea ce se traduceau, ca la mai toate fetele, in dezmat pentru par: m-am tuns scurt, m-am facut bruneta, am avut breton. Imi reveneam rapid din drame si i-am spus sa nu mai mai ia in serios niciodata, indiferent ce spun. Sa ramanem la lung, drept si blond.

Bine, marturiresc ca am avut deraieri, deh, ca in orice relatie, si din motive de comoditate si timp (uneori si de curiozitate), am aplelat (pentru o scurta vreme) si la alte saloane. Intr-un timp munceam 14 ore pe zi si cum aveam un salon fix langa agentie, ma duceam acolo cand reuseam sa “fur” o pauza. Altadata o prietena a vrut sa imi recomande nu stiu ce loc unde e ieftin si bun. Si tot asa, am fost prin cateva locuri, destul de cunoscute si deloc ieftine. A fost dezastru. M-am intors repede la Ionut, care vazand in ce hal aratam a gumit spunandu-mi ca am vopsea de oua in cap. Apoi mi-a tuns parul pana la umeri si ne-am reapucat de treaba. Asta a fost acum vreo 5 ani si nu-mi mai trece prin cap sa mai exeperimentez alte locuri sau sa cred ca in alta parte iarba – sau blondul – sunt mai apetisante.

Nu zic sa mergeti unde merg eu, Ionut nici nu stie ca scriu acest articol, spun doar ca daca gasiti un loc care chiar vi se potriveste, sfatul meu e sa nu mai experimentati. Si nici sa fiti ca sotiile alea plictisite de prea mult bine si sa va intrebati cum e dincolo de gard. Realitatea e ca, de cele mai multe ori, nu e deloc mai bine. Dimpotriva.

Si acum iata cateva culori din ultimii ani.

tinute de seara aveti si pe roz pulovar negru si fusta cu buline
fashion blogger tinuta retro cu rochie rosie cu buline si pantofi asos aveti si pe roz tinute
rochie cu flori ali express tinuta cu alb si negru
blogger fashion in paris rochie zara ali express
fata blonda cu bluza rosie rochie de mers la mare

Voi unde mergeti? Cum va intelegeti cu stilistul vostru?

8 Comments

Leave a Reply

*