5 magazine dragi din București și 1 surpriză

March 1, 2021

Mi-aș dori ca în martie să povestim cât mai mult despre locuri tari din București ce ne sting un pic dorul de lumea largă aducându-ne părți din ea un pic mai aproape.

Încep cu o planșă de tipul celor #AranjateDeLiana, pe care le vezi cel mai des pe Instagram, și cu 5 obiecte alese de mine de la 5 magazine dragi din oraș.

5 obiecte de la 5 magazine dragi din bucuresti

❤️ crema de mâini La Compagnie de Provence cu 88% ingrediente naturale, tub de aluminiu & cutie de carton reciclat de la Inside Home – un magazin fantastic cu produse pentru casă, de unde am luat și celebra mea lumânare cu roșii;
❤️ cartea A Feast of Vegetables de John Tovey – de la librăria Antic ExLibris unde am găsit mereu comori la prețuri incredibile;
❤️ penar Burton de la magazinul Boarder’s unde nu au doar echipament bun pentru snowboard, skateboard, kitesurfing și alte chestii extreme, ci și piese vestimentare, rucsacuri sau accesorii pentru oraș;
❤️ parfum de cameră cu mosc alb de la Mas du Roseau – o companie cu o mulțime de produse fantastico-sustenabile via Maison Du Savon De Marseille București – unul dintre locurile din oraș unde găsești înlocuitori fără plastic sau ingrediente neprietenoase pentru produsele de igienă sau de curățenie;
❤️ biscuiți organici & vegani Hanf & Natur de la OTOTO – un magazin deschis zilele trecute care a urcat rapid în topul locurilor mele bucureștene favorite – e un 3 în 1 delicios: cafenea, mic magazin cu designeri locali & băcănie cu produse demne de planșele mele – cafea bună, cosmetice curate, detergenți fără plastic, paste din sfeclă sau linte, “brânzeturi” din caju, plante.

Și pentru că doresc să mulțumesc comunității mele și să-i dau mai departe un strop din bucuria și susținerea pe care o simt zi de zi, voi oferi cele 5 produse unuia dintre voi.

Concursul se desfășoară pe Instagram, unde găsești toate regulile. Nu e este vorba despre ceva cu like, tag și comment, e ceva în stilul meu, sper să-ți placă și astfel să dăm împreună mai departe multe descoperiri și idei frumoase. De aceea am așezat și aici planșa și cele 5 magazine: dincolo de concurs sau dacă mă urmărești pe Instagram sau ba, mi-am dorit să-ți (re)amintesc cele 5 magazine și sper să-ți fie de folos. Iar dacă nu-s tocmai pe gustul tău, poate știi pe cineva care le-ar aprecia.

O primăvară în care să fim cât mai mulțumiți cu ce avem ne doresc! Că nu-s puține lucrurile bune, dacă știm cum să ne uităm la ele. Și cum să le împărțim.

No Comments

Leave a Reply

*