Poate știți video-ul de anul trecut în care arătam cum tunăm noi o pizza congelată punând peste blat diverse tipuri de brânză și ceva verdețuri. De atunci am mai repetat experiența de câteva ori. Ok, bine “de ceva ori” = cam 1 dată pe săptămână. Am mărturisit.
Și cum am primit recent niște pizza congelată de la Edenia, am zis să încercăm ceva nou: o tunare mai simplă, dar care să fie îmbogățită de un sos.
1. Tunarea
Întai, am făcut o coroniță de roșii…
Am adăugat niște leurdă…
2. Și m-am apucat de sos.
2 avocado mici, 2 căței de usturoi, vreo 4 fire de leurdă și câțiva stropi de sos picant făcut în casă de către Sorin din ardei iute, ulei de măsline și puțină zeamă de lămâie.
3. Gătitul propriu-zis.
Am băgat pizza la cuptor, am amestecat așa-zisul sos cu o furculiță și am așteptat vreo 10 minute.
4. Gata!
Voi mâncați pizza d-asta congelată? Eu v-am zis că da. Asta dovedește că încă mă încadrez în categoria “tineri” la demografice deoarece studiile arată că cel puțin 10% dintre tineri mănâncă săptămânal pizza congelată.
Uneori facem noi repede un blat simplu, cu făină și puțină apă, dar ne-am folosim destul de des și cu variantele congelate.
A, și cea Edenia mi-a plăcut, am aflat că e și coaptă pe vatră ceea ce îmi conferă o miniliniște sufletească (îmi pare cumva mai sănătoasă). Sunt vreo 4 variante la ei, eu am încercat-o pe cea quatro formaggi.
6 Comments
Asta e reclama la edenia, nu? Ca si posturile alea cu Fetelor, sa vedeti ce mi-am luat de la Sun Plaza sau de la Douglas…
Am spus clar că am primit pizza. Cum am spus la fel de clar că acum un an am filmat o altă rețetă cu pizza deoarece mi s-a părut o găselniță la îndemâna oricui să tuneze un blat congelat. Atunci nu am menționat ce blat era, deoarece nici nu cred că era vreun brand. Iar acum fost alegerea mea să fac articolul, nu era nicicum impus, dimpotrivă, mie tot ce mi s-a oferit a fost o pizza, era treaba mea ce făceam sau spuneam despre ea. Sau dacă. Dar mi s-a părut simpatică ideea cu leurda și avocado (pe care o poți aplica pe orice blat de pizza, făcut sau congelat), cu care cei de la Edenia nu au nimic de a face, nici nu le-am spus că intenționez să fac ceva :) Oricum, crezi că se apucă cineva de făcut poze și articol și sos cu avocado pentru că a primit o pizza cadou?
Cât despre hainele din Sun Plaza (sau din altă parte) spun mereu când sunt împrumutate. Iar eu am pus mereu accentul pe mesaj (cum să îți cumperi de la reduceri doar 5 articole, cum să tunezi o pizza etc.) nu pe etichetă. Deci important nu e neaparat brandul (deși, firește, e și meritul lor atunci când mă ajută cu haine sau altele pentru a prezenta o idee). Iar produsele Douglas (ca și cele din Bebe Tei și multe altele) au fost cumpărate de către mine. Oricum, primite, împrumutate sau cumpărate, niciodată nu scriu sau povestesc despre ceva în ce nu cred.
Iar în altă ordine de idei, nu văd nimic în neregulă ca bloggerii să fie plătiți pentru ceea ce fac și prezintă, atâta timp cât ce promovează li se potrivește și e ceva în care cred.
Hm..pizza cu leurda? La asa ceva nu m-am gandit. Mie imi place sa oo consum la mancarica de cartofi. Sunt tare curioasa ce aroma are pizza cu leurda.
Nu se simte foarte tare, mai ales că se coace în cuptor, e o aromă vagă de usturoi.
Nu m-am fi gandit la leurda, o sa incerc, pare o idee buna. Si sa stii ca mie nu-mi pasa daca e Edenia sau ba, eu oricum o sa pun leurda peste ce gasesc :) Foarte bine ca primesti, eu ma bucur sa-ti vad munca incununata. Si de cand te urmaresc nu am observat ca ai promova ceva fortat sau in exces. Asa ca chiar nu inteleg rautatea asta, pe care am mai vazut-o si prin alte parti, ca sa nu primeasca bloggerul nimic, domnule. Sau ca daca primesti si povestesti, minti. Uite ca sunt si cazuri in care nu e deloc asa. Felicitari pentru tot ce faci si cum faci si lasa haterii in treaba lor.
:) mulțumesc frumos pentru mesaj și aprecieri, așa am de gând să fac.