Loading...

Acum 2 ani, mi-am luat casă.

"Casă" însemnând, de fapt, un apartament mic cu o curte, e adevărat, mare.Dar odată cu primirea cheilor, au năvălit grijile peste mine (deh, eram proprietăreasă): să pun un sistem de alarmă? Gratii la geamuri? Camere de supraveghere? Poate un sistem sofisticat pentru curte, să văd ce vecin îmi aruncă ouă în grădină? Bine măcar că în ceea ce priveste gresia/ faianța/ mobila știam exact cum doresc să fie treaba.
Dar la 2 luni după mutare l-am adoptat pe Igor, așa că am rezolvat și problema sistemului de securitate. Ba chiar făcea exces de zel, cred că voia să îmi mulțumească că l-am lăsat în casă. Așa că mă atenționa chiar și când era doar un fluture la ușă.


Am pregătit niște desene să vă arăt cum stă treaba cu sistemul nostru de supraveghere.
Nas cu detector de fum

Supraveghere (teoretică) 24 h din 24 h

Câine cu senzor de mișcare incorporat


totuși, sunt lucruri pe care nici el nu le poate anticipa...

Așa că, mă gândesc să-l bucur pe Igor cu niste gadgeturi care să îi facă mai ușoară viața de agent de supraveghere cu alarmă ham ham și să apelez la o soluție profesionistă. Am aflat despre produsele D-Link și investighez treaba.

Până în acest moment îmi place tare că au o gamă largă de produse (de mare folos pentru nehotarâți, haha), care se pot lega, cu ajutorul unei aplicații D-Link gratuite, la sistemul de Wi-Fi al casei și urmări apoi de oriunde prin aparatele existente: telefon mobil, laptop, televizor. Deci nu ar implica alte costuri după, stiți că-mi place #BelșugulLaPrețRedus. Și apropo de asta, am văzut că au niște prețuri bune pe site-ul emag.

Până mă decid eu, poate vă ajută și pe voi informațiile adunate aici în luarea unei decizii pentru sistemul de securitate 2.0 al casei.


Am pus ochii pe câteva produse care-l pot ajuta pe Igor, dar și pe mine:

Iar dacă cineva are deja astfel de năzdrăvănii acasă, poate îmi spune într-un comentariu cum se comportă.