Rochie asimetrica COS si incaltari sport adidas

May 6, 2016

Cred ca stiti deja de filozofia mea #cate5 prin care imi propun sa ma rezum la #cate5 din fiecare categorie de articole vestimentare. Ei bine, dupa mai bine de 1 an de la imbratisarea ideii, sunt cam pe acolo. Am #cate3 fuste, #cate5 tricouri cu dungi, #cate4 pulovare si cate mai multe rochii in curs de triere (puteti citi mai multe despre asta in articolul cum arata garderoba mea la 1 an de la imbratisarea filozofiei #cate5). Dar cred ca voi face o exceptie in ceea ce priveste incaltarile sport, prea imi plac. Asa ca am deja #cate7. In apararea mea, mentionez ca sandale am #cate3, balerini #cate1, iar pantofi cu toc #cate3.

Si desi mi-am permis sa imi incalc regula si sa depasesc numarul 5, aleg cu foarte mare atentie perechile ce vor veni acasa cu mine. Altfel, aveam deja #cate35. Asa ca, scormonesc magazinele si netul in cautarea chestiilor care imi plac.

Ultima achizitie a fost o pereche de incaltari sport adidas Stan Smith de pe Answear (unde mai au si alte culori si modele), stati sa va fac un platouas cu ce mi-a placut mie de la ei, in categoria culori:

adicolor answear adidasi galbeni
adidas colorati answear online stan smith adidas somon

Ai mei sunt ultimii. Si acum, cum i-am purtat:

asymmetric cos dress

tote piele si rochie cos

adidas stan smith colorati

stan smith adidas color

rochie asimetrica cos

casual chic outfit

adidasi colorati

cos black dress

stan smith adicolor

Rochia e COS (luata din excursia de la Londra, puteti citi in articolul despre cumparaturile de la Londra ce mi-am mai luat de acolo), ochelarii Marni (tot de la Londra, de la TK Maxx), iar geanta e mesterita de al meu Sorin.

Si acum voi: purtati adidasi cu rochie? Va place combinatia sau fugiti de ea? Si inca una: de unde va luati incaltari sport?

PS zgarietura de pe picior mi-a facut-o Igor (fara sa vrea). Il enervase un caine mic istericos si facuse un salt necontrolat cu scopul de a inhata potaia prin gard – ce a trecut razant pe langa piciorul meu. Saltul, nu potaia. Ea e bine, stati linistiti. Era dupa gard, iar Igor e, totusi, civilizat.

13 Comments

  • Reply Mada May 6, 2016 at 6:14 pm

    <3 adidasi cu rochie :)

  • Reply Diana Solomon May 6, 2016 at 7:57 pm

    Lianaaaa, trebuie să scrii mai multe despre coafuri, nu doar despre haine. Pun pariu că nu sunt singura care privește cu jind la părul tău. Eu una am un păr ridicol și-l țin prins la fel ca în liceu. Plus, de fiecare dată când mă enervează, îl tund până la umeri (cu menținea că îl las să-mi crească în așa măsură de-mi intră în buzunare când stau pe scaun). Te rog, ajută un copchil certat cu pleata.

  • Reply Gabriela May 9, 2016 at 11:25 am

    minunata combinatie :) ai putea sa iei #cate5 rochii cu colturi, sa fie si cu imprimeuri de vara :)

    • Reply Aveti si pe roz May 9, 2016 at 5:50 pm

      Nu cred ca mi se potriveste rochie cu imprimeu de vara, in colturi. Ori una ori alta :) Chiar imi caut o rochie de vara, ce poate fi si inflorata, dar clar nu poate fi si cu colturi.

  • Reply oana May 9, 2016 at 12:58 pm

    Imi place foarte mult tinuta, dar stii ce imi place si mai mult? Ca ai ales minunat decorul pentru o astfel de tinuta. Am mai vazut cateva sedinte foto COS si pe la alte bloggerite si nu prea se potriveau cu decorul incarcat si cu bujuteriile excesive. Aici mi se pare extraordinar cum ai imbinat stilul minimalist Adidas si COS, ai pastrat aerul din shootingurile lor, dar i-ai pus si amprenta personala, te recunosc dintr-o mie deja.

  • Reply Carol Bengescu May 10, 2016 at 12:54 pm

    Buna, de unde pot cumpara o geanta de la ,,al tau Sorin”

    Multumesc !

    • Reply Aveti si pe roz May 10, 2016 at 1:07 pm

      Il poti gasi pe pagina de facebook Taie dar nu de tot. Dar iti spun ca trateaza treaba asta mai mult ca pe o pasiune si nu ca pe o afacere, asa ca nu prea mai face si pentru vanzare. Dar ii poti scrie, cine stie :)

      PS ma bucur ca iti place ce face.

  • Reply Cazare December 16, 2016 at 6:28 pm

    Salut, acum am gasit acest articol despre Rochie
    asimetrica COS si incaltari sport adidas – Un blog de fiecare zi.
    Cred ca saitul avetisiperoz.ro este unul dintre mai bune pagini de
    pe internetul romanesc. Mult succes in viitor.

  • Reply Magdalena Alecu July 25, 2021 at 8:28 am

    Cum pot comanda ?

    • Reply Aveți și pe roz August 3, 2021 at 4:38 pm

      Bună ziua, ce anume să comandați? E un blog cu idei de ținute și diverse recomandări de lucruri și locuri care-mi plac, nu puteți comanda ceva de aici, dar am scris de unde e fiecare piesă. Articolul are vreo 5 ani, așa că este puțin probabil să găsiți exact acele modele, nu-mi dau seama dacă vă referiți la încălțări, rochie sau altă piesă din ținută, dar cred că puteți găsi și acum articole asemănătoare pe site-urile cu pricina.

    Leave a Reply

    *